Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék változtatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék változtatni ezen? Félek hogy elhagy.

Figyelt kérdés

Az a probléma velem hogy eszméletlenül féltem a barátnőmet, és sok mindenbe beleszólok:\

Nem szeretem ha pl olyan ruhadarabot vesz fel amibe megbámulják pl: cicanadrág, magassarkú kivágottfelső stb...

A következő gyerekesebb: nem szeretem ha felrak magáról képet fészre, csak ha velem van rajta.

Ezek miatt szinte mindig vita van, és már nagyon félek hogy elhagy, sokan mondták már.

Mindig összeveszünk szakítunk összejövünk stb... de nem akarom örökké ezt játszani mert már most kivagyok készülve.

Hogyan változtassak ezen? tényleg szeretnék megváltozni de nem tudom hogy kellene, mert nem szeretem ha megbámulják.

Azon agyalok mindig ha igy viselkedik igy öltözködik,képek stb, akkor majd megtetszik másnak is, és ha neki is megtetszik az az illető akkor mi lesz? Tuti elfog hagyni mert nálam ezerszer jobbat érdemel:(

Valami ötlet mégis hogy hogy fejezzem be ezeket a hülyeségeket? Fontos lenne :\

Előre köszönöm!

19/F 18/L

2012. márc. 14. 14:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
akkor hagyjam hogy felvegye amit akar és hogy kirakja a képeit stb?
2012. márc. 14. 15:02
 12/16 anonim ***** válasza:
Hogyan fejezd be? Vedd tudomásul, hogy attól, hogy együtt jártok, ő még önálló, szabad egyéniség, akinek nem szabhatod meg, hogyan formálja magát. Egyébként a te típusodból lesznek később az elmebeteg, terrorizáló férjek... Ha velem viselkednél így, belőlem már tuti kiölted volna a szerelmet.
2012. márc. 14. 15:10
 13/16 A kérdező kommentje:
megbeszéltem vele és elmondtam neki mindent, remélem hogy nem túl késő :\
2012. márc. 14. 17:43
 14/16 omba ***** válasza:

Váltig nem értem a szavaidat, mi az pl. hogy "hagyjam, hogy fölvegye"????

rabszolgád?

akármennyire is szorosan együtt vagytok, - bár erős kétségeket támasztasz - nem a te dolgod, hogy egy másik ember öltözködését felügyeld.

Majd, ha lesz gyereked, akkor -- az első 8-10 évben!

Közben meg te is látod, hogy ez hülyeség, enyhén fojtogatónak érezheti a jelenlétedet

2012. márc. 14. 17:55
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyet értek veled omba, bármennyire is nehéz elfogadni amit mondasz, szín tiszta igazság. Csak tudod egy ilyen beteg elméjű, ragaszkodó, fülig szerelmes embernek nehéz felfogni ezeket. De szerintem ezt csak akkor fogom majd felfogni, ha otthagy, mert nem kell neki egy ilyen szerencsétlen ember...
2012. márc. 14. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Hidd el a legtöbb lánynak szüksége van arra, hogy megnézzék az utcán, hogy utánaforduljanak, vagy néha bókoljanak neki.Ez kell ahhoz, hogy legyen önbizalma. Ha ezeket "engedélyeddel" megkapja, akkor boldog lesz melletted, nem titokban fogja keresni pl. egy szerető személyében vagy a Veled való szakítás után. Örülj neki, ha megnézik és légy rá büszke, hogy a Te "nőd" bámulja mindenki.
2012. márc. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!