Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy 3 éves kapcsolatom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 3 éves kapcsolatom. Folyt. Mit javasoltok, mit tegyek? 21/L

Figyelt kérdés
Van egy 3 éves kapcsolatom,egy éve dolgozom én is,közösen tervezzük a jövőnket,telek,ház,család.De most nincs időnk egymásra a hajtás miatt,így nem kapom meg azt amit régen igen,kedves bókokat,gyengédséget,romantikát. Erre a kicsit lehangoló állapotomra érkezett egy férfi aki bókokkal,kedvességgel halmoz el. Nem történt köztünk semmi csak beszélgettünk. Hozzátenném szeretem a párom,de most a másik is belefészkelte magát a fejembe, és eszembe jutott,ha nem lenne párom akkor akár bármi is lehetne. És most leginkább erős szívfájdalmat érzek szó szerint amikor eszembe jut ez a szituáció.Mit javasoltok, mit tegyek? 21/L
2009. jún. 11. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, bunkó leszek:

EDD MEG A LEVEST, AMIT FŐZTÉL MAGADNAK!!!

A kapcsolatok mindig is hullámvölgyek voltak, mindig vannak roszabb időszakok, de Te már most egy másikhoz kezdesz menekülni. Felejtsd el az újat, járt utat a járatlanért el ne hagyj... Beszélj a pároddal, hogy ha lehet, szánjon kicsit több időt rád... Biztos megérti, ha szeret...:)

2009. jún. 11. 12:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, ez lemaradt:

A legegyszerűbb, és legroszabb módja, ha elmondod a párodnak, hogy többet gondolsz egy másik srácra, aki elég esélyes lett...

-ReapeR-23/F

2009. jún. 11. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Én egy 3 éves kapcsolatot, amiben már a közös életünket tervezzük, ilyen messzilátó tervekkel, nem csak egymást ingyen hívó telefonokkal, biztos hogy nem hagynám ott egy új "kihívásért". Bár én ilyen vagyok, sosem szerettem az új dolgokat, mindenhez rengeteg idő kell(ett), hogy megszokjam.

A párod szeret, te is szereted őt. Tudod, hogy boldoggá tud, és akar tenni. Hát tegyél érte! Nem várhatjuk soha azt, hogy ha nem tudunk túllendülni egy problémán, majd találunk helyibe más megoldást... Ha tudod, kicsit fogd visszább a munkát, meg kérd erre a párodat is, és töltsetek együtt több időt, romantikus estéket, nagy sétálásokat... Vele oldd meg a gondot, ne egy másik férfival!

Sok lány boldog lenne, ha egyáltalán lenne valaki, akivel tervezhet, vagy ha éppen van, akkor ilyen biztonságban lenne mellette. :)

22/L

2009. jún. 11. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:
a másik pasival beszéld meg, hogy párod van, akit szeretsz, és ne udvaroljon neked tovább. a kedveseddel meg üljetek le komolyan beszélgetni erről, hogy neked többre van szükséged.
2009. jún. 11. 12:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond el a párodnak, mit szeretnél tőle kapni, mi az, ami hiányzik. Nem általánosan: figyelj rám többet, hanem konkrétan: ülj le este mellém, együnk egymás kezéből, nyomkodd meg a lábamat... És kérdezd meg őt is, mit szeretne. És ne fogadj el általános választ. És tedd meg neki, amit kér.
2009. jún. 11. 12:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Sajnos a férfiak hajlamosak elkényelmesedni :) Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy mondd el a barátodnak, hogy mik hiányoznak neked (mondjuk szeretnél elmenni hétvégén sétálni egy közeli tóhoz.. vagy kártyázni.. amit szeretsz, nem tudom) Bár szerintem próbáltál már vele beszélni, de lehet hogy az a válasza mindig hogy milyen fáradt. Én arra jutottam saját tapasztalat alapján, hogy ilyenkor nem kell együtt lenni. Ha fáradt a munka után nagyon, akkor menjen haza, és akkor találkozzunk ha van kedve sétálni mondjuk. Egy kis távolsággal közelebb lehet hozni a másikat. És persze, jó néha csak tévét nézni, de nekem is van, hogy több ölelgetést vagy ilyesmit igényelnék, de ő fáradt. Hát akkor hiányérzetem van, és erre találtam ki ezt, hogy akkor legyen inkább külön kicsit. Szóval érted. Egy másik barátnőm meg azt találta ki az ellaposodás ellen, hogy külön költözött, de nem szakítottak, csak megint randizgatni kezdtek. Egy évig csinálta ezt és nagyon jót tett a kapcsolatuknak, azóta vettek közös lakást.

Szóval próbálj ki valamit. A másik pasinak meg én megmondanám, hogy köszönöm az érdeklődését, nagyon jól esik, de egyelőre mással vagy. Ha esetleg szakítani fogsz, akkor majd megkeresed őt :) Ha viszont a próbálkozásod ellenére úgy érzed hogy nem kapod meg még mindig azt amit szeretnél, akkor lépj le. 21 évesen még nyugodtan.

30/N

2009. jún. 11. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:
21 éves vagy, ha három éve vagytok együtt, akkor 18 éves korod óta ő a pasid. Ha a "régi" pasiddal szeretnéd rendbehozni a dolgokat, akkor beszélj vele, de én nem mondanám el, hogy legyeskedik körülöttem valaki. Mert ha ő tényleg az álmaiktokért hajt, sz*rul esne neki. Ha nem úgy reagálna a beszélgetésre, ahogy Te várnád, akkor lépj a másik irányába. Csak a két kapcsolatot ne futtasd párhuzamosan. A Te problémádat neked kell megoldani.
2009. jún. 11. 13:27
 8/10 anonim ***** válasza:

21 évesen még fiatal vagy és én úgy látom, hogy ez a 3 éves kapcsolatod nagyon is komoly irányba tart, esetleg nem sokára esküvő is esedékes lenne... Szerintem ne hamarkodd el!!! Élned kéne még egy kicsit, legalábbis én ilyen fiatalon biztos nem kötöm le magam egy ennyire halál komoly kapcsolatban... Egyébként meg ha már most ilyen problémáitok vannak a pároddal, hogy "elhidegülés" veszélye áll fenn, akkor mi lesz később?! :O Pedig még szerintem nagyon az elején vagytok a közös életeteknek, főleg ha komolyan akarjátok folytatni! Ez a másik pasi meg szerintem most csak egy menekülés részedről afelé, hogy megkapd, amire vágysz, lehet, hogy ha lenne köztetek valami, akkor később rájönnél, hogy nem ő az igazi, nem tudom, ezt neked kell tudnod! Szerintem gondolkodj el rajta, hogy mit szeretnél 21 évesen: folytatni a nagyon komolyat, vagy kicsit felszabadultabban jönni-menni a világban, szórakozni, ismerkedni, bulizgatni... Hangsúlyozom: még NAGYON fiatal vagy, élvezd ki az előnyeit (szerintem)! :)

20/L

2009. jún. 11. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
érdemes lenne szakítani
2009. jún. 11. 21:42
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, szerintem nem hunyt még ki a láng a kapcsolatunkból, csak most egy elég nehéz időszakon megyünk keresztül mind a ketten. Így pedig nehéz mindent maximálisan megadni a másiknak.:(

Jelenleg az a baj,hogy a másikat emberkét nem tudom kiverni a fejemből,pedig nem is találkozom vele, és a kapcsolatot sem tartjuk folyamatosan. Ez az a probléma amit valahogy meg kéne oldanom, ahhoz, hogy minden visszakerüljön a helyére bennem.

2009. jún. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!