Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudná valaki mondani, hogy ha egy pasi elméletben családos és állítása szerint szereti a feleségét miért lép félre? És amikor kiderül miért sírja magát vissza? Kényelem vagy tényleg szerelem csak nem bír a vérével?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 04:57
11/14 A kérdező kommentje:
Az 5.47-es kommentjére válaszolva: Én nem hiszem, hogy a férfiak nagyrésze tudja milyen anyának lenni. 9 hónapig benned van egy csoda akivel együtt te is csodának érzed magad és ahogy megszületik a gyerek egyből roncsnak, kövérnek titulálják azt aki elötte éppen állapotos volt. Az, hogy az ember kicsit elengedi magát én úgy gondolom bizonyos fokig érthető mert nem Ti keltek fel a gyerekhez éjszaka vagy szoptatjátok x időnként és közben főztök,mostok, hogy ne legyen gond, hogy otthon kupi van. És akkor még az ember szemébe vágjátok, hogy miért nincs sex? Vagy miért hízott el? Hát köszönjük ez aztán nagyon segíti az önbecsülésünket. A nő nem csak attól nő mert úgy is néz ki, úgy is kell rá tekinteni. De azért köszönöm.
2012. márc. 14. 16:30
12/14 omba válasza:
Az egyik közhely szerint a pasik kalandozó vadászok, szóval a megcsalás az nem elhagyás, csak egy érdekes kitérő.
Ebben látok sok igazságot...
Ha az egésznek a szüléshez van köze, az az ember: hülye.
Nálam is kicsit elterebélyesedett az asszony, de hát kit érdekelt ez.
Nem a szex miatt távolodtunk el egymástól, hanem, mert érdekes módon nem vette tudomásul, hogy szerintem egy párkapcsolatban kevés a gyerek közös legeltetése, meg a minden esti szex, valami beszélgetés, barátkozás is része volna.
Ezt meg máshol találtam, az meg elindított egy másik úton...
(most meg a két szék közt :D)
14/14 anonim válasza:
Akit otthon finom vacsora vár, az nem megy a mekdonáldszba kajálni... fel kéne dobni az otthoni szexuális életet, mutass neki valami jót, valami extrát, és ne add meg neki minden alkalommal, aki megkóstolta a jót, az küzdeni is fog érte, persze könnyen add be a derekad, mert mi pasik rühelljük ha valamiért túl sokat kell kinlódni, de egy kis küzdés hogy megkapjuk, izgalmassá teszi a szituációt, igy múlik a megszokottság..az unalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!