Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még lehet belőle valami talán?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal még tavaly ősszel, nagyon megtetszett, szerelmes lettem belé. Találkozgattunk akkoriban, de nem jöttünk össze komolyabban. Idén még sajnos nem találkoztunk, de láttam róla új képeket az iwiwen és teljesen belé zúgtam megint. Szeretnék vele járni, de az a baj, hogy korábban azért nem jött össze a dolog, mert úgy érezte nem illik hozzám. Gondolkodtam ezen, de úgy szeretnék vele összejönni, hogy bebizonyítsam, hogy összeillünk és jól kijönnék egymással. Érzem, h lehetne ezen változtatni. Amúgy ezt pár találkozó után mondta. Utána sms-ben írta meg, h többet ne találkozzunk. Az alatt a pár találka alatt is csak 2-3 órát voltunk együtt. Dehát azóta már mindketten változtunk. Egyébként jó pasinak tart. Megpróbáljak vele beszélni telefonon, hogy nem-e próbálhatnánk meg újra? Kb. 2 hónapja, hogy egyáltalán nem beszéltünk. Pár 2-3 órás találkából ezt tuti le lehet szűrni? ALig voltunk együtt, szerintem több együttlétből derülne ki, hogy összeillünk-e nem? Hiszen még csak ismerkedtünk korábban nem ismertük egymást.2009. jún. 11. 06:11
1/5 anonim válasza:
hany evesek vagytoK?
szerintem a lany nem vesz komolyan...:(
2/5 A kérdező kommentje:
én 20 ő pedig 16
2009. jún. 11. 07:32
3/5 A kérdező kommentje:
hogy érted, hogy nem vesz komolyan? én bevallottam neki, h szerelmes vagyok belé.
2009. jún. 11. 07:33
4/5 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor kétszer mondta Neked, hogy hagyjátok az egészet. Akkor szerintem is hagyd. Ami nem megy, nem szabad erőltetni. Hidd el, azért pár találka után már lehet érezni, hogy két ember összeillik-e vagy sem. Ha ő így érezte, akkor valószínűleg az így is van. Annak semmi értelme, hogy esetleg kierőszakolsz még egy randit, azután ő ismét azt mondja, hogy nem. Akkor még rosszabbul fog esni. Tudom sablon duma, de tényleg így van: fiatal vagy még. Találsz még ezer ilyet, vagy akár jobbat. Ne keseredj el!
5/5 anonim válasza:
Valamint, kicsit folytatva az előző választ, az is megtörtént már a világtörténelemben párszor, hogy amíg a srác tepert a lány után, semmi érdeklődés nem volt, amikor pedig ejtette, egyszer csak azt vette észre, hogy ott pedálozik a lány a farvizén. (Elnézést a képzavarért, direkt volt.) :oP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!