Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg a feleségnek való nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a feleségnek való nők az unalmasabbak, az izgalmas nő, pedig egy megbízhatatlan riherongy?

Figyelt kérdés

Sziasztok 25 éves fiú vagyok. Komoly kétségeim támadtak. Együtt vagyok egy ilyen feleségnek való lánnyal, jól elvagyunk, de úgy unom magam mellette, hogy nemigaz. Még a munkával sem tudom elfelejteni, hogy mennyivel izgalmasabb volt egyedülállónak lenni. Igaz, hogy nem volt rendszeres szex, de úgy éreztem, hogy igazán élek.

Most meg itt vagyok bepenészedve. Egykori jókedvemnek, pajkosságomnak annyi. Azt se tudom, hogy most tudnék-e csajozni. Menne-e egyáltalán?

Valahogy viszont a vonzó nőkkel kapcsolatban leginkább a megbízhatatlanság jött le. Azthiszem zavarna, ha nem hagyna békét nekem és csipkelődne minden hülyeséggen. Mondjuk igazán jófej, szórakoztató lánnyal csak kettővel találkoztam egész életemben, okossal, pedig csak eggyel. Pedig így vagy úgy több ezer lánnyal teremtettem kapcsolatot.

Szóval létezik egyáltalán olyan szórakoztató, jófej, okos szép lány, aki erkölcsileg is a helyén van? Vagy az ilyen csak a leggazdagabbaknak jár?

2012. márc. 13. 13:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
Igen, van! :)
2012. márc. 13. 14:37
 32/46 A kérdező kommentje:

23-nak. Azért ha jobban belegondolok találkoztam több szórakoztató lánnyal is, de kettő volt az emlékezetes.

A kérdésedre válaszolva, azért nehéz, mert mindent fel kéne forgatnom gyökerestül. Vissza kéne költöznöm a szüleimhez, ahonnan úgy menekültem, ahogy csak bírtam. Leépültek a baráti kapcsolataim. Nem csajoztam már ezer éve. Azt se tudom, hogy eszik-e vagy isszák. Az egész életemet ki kéne fordítani a négy sarkából és tekintve hogy már másfél éve szakadatlanul dolgozok, már egy kis pihenőt akartam tartani. Talán ezért is tűnik fel a helyzetem, mert van egy kis időm gondolkozni.

2012. márc. 13. 14:38
 33/46 anonim ***** válasza:
Hát ez a te sarad. Te szeretnél egy izgalmas lányt, közben úgy be vagy szürkülve és még lépni se mersz. Miért is akarna téged egy ilyen nő, ha még ehhez sincs nafta benned?
2012. márc. 13. 14:41
 34/46 anonim ***** válasza:
Érts már meg, mi nem tudhatjuk, hogy neked mi felel meg. Mondhatnám azt, hogy Igen! Létezik ilyen lány, de mivel nincs két egyforma ember, relatív, hogy kinek mi szórakoztató. Ha én lennék az Isten és gyúrnék neked egy ilyen nőt, aki az én megítélésem szerint szép, okos, szórakoztató és erkölcsileg rendben van, lehet, hogy a te ízlésednek mégsem felelne meg. Tehát a kérdésedre válaszolva: Szerintem létezik, aztán lehet, hogy egy óra múlva valaki azt írja, hogy őszerinte meg nem létezik. Írtam már; Légy nyitottabb. Ne álmokat kergess, ne csak arra várj, hogy jöjjön valaki akit elfogadsz, hanem fogadtasd el magadat is. Kezdd azzal, hogy szedd listába a saját hibáidat és gyarlóságaidat. Az meg hülyeség, hogy az ilyen csak a leggazdagabbaknak jár, mert pont ők azok, akiknek csak a dekor számít.
2012. márc. 13. 14:44
 35/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezt megkaptam. A válság előtt senki nem sütötte volna ezt rám, és én is szétszakadtam a kalandvágytól. Aztán szépen csődbe ment a családunk az én diplomám meg semmit sem ér a munkaerőpiacon, és amúgy sem akarom azt a szakmát csinálni. Ergo lecsökkent a mozgásterem. Nem tudom, hogy mikor jön a végrehajtó a házunkra, és azt se tudom, hogy mikor vesztem el az alkalmi munkámat. Ennél is rosszabb, hogy nem bízhatok benne, hogyha elvesztem a munkámat, akkor legalább haza megyek, mert ők még nagyobb sz@rban vannak, mint én. Ezentúl abban sem vagyok biztos, hogy nem kérik el minden pénzemet, ha hazamegyek. Nincs kedvem az őrültek házához. Persze, hogy nem vagy annyira kalandvágyó.

A válság előtt benne voltam minden hülyeségben, meg kerestem a kalandokat, de ez most más. A létem alapjait fenyegetik.

2012. márc. 13. 14:47
 36/46 anonim ***** válasza:
nem fényezni akarom magam, de az eddigi elvárásaidnak megfelelnék. Szépnek mondanak, tény, h elég jó alakom van, 3 idegennyelven beszélek, tudok főzni, értek a gyerekekhez, szeretem a szexet, de eddig mindössze egy pasival voltam 20 éves létemre. Az élet mellettem tuti h nem unalmas, állandóan nevetünk a barátommal, rengeteg programot szervezünk, ha távol van akkor is meglepem ezzel-azzal. Sosem volt még kínos csend köztünk, mert mindent megbeszélünk és ha a semmiről is de jókat társalgunk. Nekem vannak ilyen ismerőseim, szerintem sok ilyen csaj van....
2012. márc. 13. 14:48
 37/46 A kérdező kommentje:
Nahát! Mesélnél még magadról? :)
2012. márc. 13. 14:51
 38/46 anonim ***** válasza:

"jófej, okos szép lány, aki erkölcsileg is a helyén van? Vagy az ilyen csak a leggazdagabbaknak jár?"

Naaa... aki jófej és erkölcsileg is a helyén van, az nem a pénzért van együtt a párjával... (Miért kell a mindig pénztelenségre fogni, hogy nem talál valaki ilyen paraméterekkel rendelkező nőt?! Talán pont lerí rólad, hogy egy ilyen nőt nem tudnál boldoggá tenni. Mert ki tudja, lehet, hogy tényleg nem.)

Elárulok valamit: ha unatkozol a barátnőd mellett, akkor feleségnek SE való, legalábbis számodra nem. (Erkölcsileg meg az sincs rendben, hogy vele vagy annak ellenére, hogy nem szereted, és ilyen gondolataid támadnak mellette.)

Nyilván ha őt vennéd el, akkor előbb utóbb beszereznél mellé egy izgalmasabb nőt is, de minimum szenvednél és sz.r házasságod lenne.

Mégegy dolog, amit nem árt, ha tudsz: mindenkivel bepenészedsz idővel, legalábbis megszokod, és amit te elvársz, azt ő is el fogja várni tőled: ergo vagy nyitott kapcsolat, vagy nincs szabadság, legalábbis nem akkora, amekkorára jelenleg - és talán a későbbiekben is - vágysz. Mert erről van szó. Neked szabadság kell, meg hogy élj. Ezért sem értem, hogy jut még eszedbe a házasság gondolata. Nehogy azt hidd, hogy lesz olyan nő, akivel 10-20 év múlva is minden izgalmas lesz. (Ha az is lesz, akkor negatív értelemben. Ha minden flottul megy, az unalmassá válik. Bezzeg a pénztelenség, a gyerek az felkavarja az állóvizet. És akivel a nyugit nem viseled el, azzal a zűrzavaron sem tudsz túllépni)

Kompromissziumról szól minden élethelyzet. Kivéve talán a kötöttségek nélküli szexhaverságot - ami szintén tönkremegy idővel.

U.i.: szakíts a barátnőddel, ennek nem sok értelme van így.

2012. márc. 13. 14:52
 39/46 anonim ***** válasza:
mit meséljek?
2012. márc. 13. 14:55
 40/46 A kérdező kommentje:

Hogy állsz, álltok a rendhez? Házimunkához? Mit gondolsz a szerepedről, mint nő? Hányszor szoktál új programokat kitalálni? Te szoktál kitalálni, vagy inkább a párod? Milyen dolgokat szoktál kezdeményezni? Hogy állsz a többi pasihoz? Úgy értem flört még mehet, vagy rájuk se nézel?

Miből meríted az erődet, és hogyan kapcsolódsz ki?

2012. márc. 13. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!