Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a feleségnek való nők az unalmasabbak, az
izgalmas nő, pedig egy megbízhatatlan riherongy?
Figyelt kérdés
Sziasztok 25 éves fiú vagyok. Komoly kétségeim támadtak. Együtt vagyok egy ilyen feleségnek való lánnyal, jól elvagyunk, de úgy unom magam mellette, hogy nemigaz. Még a munkával sem tudom elfelejteni, hogy mennyivel izgalmasabb volt egyedülállónak lenni. Igaz, hogy nem volt rendszeres szex, de úgy éreztem, hogy igazán élek.
Most meg itt vagyok bepenészedve. Egykori jókedvemnek, pajkosságomnak annyi. Azt se tudom, hogy most tudnék-e csajozni. Menne-e egyáltalán?
Valahogy viszont a vonzó nőkkel kapcsolatban leginkább a megbízhatatlanság jött le. Azthiszem zavarna, ha nem hagyna békét nekem és csipkelődne minden hülyeséggen. Mondjuk igazán jófej, szórakoztató lánnyal csak kettővel találkoztam egész életemben, okossal, pedig csak eggyel. Pedig így vagy úgy több ezer lánnyal teremtettem kapcsolatot.
Szóval létezik egyáltalán olyan szórakoztató, jófej, okos szép lány, aki erkölcsileg is a helyén van? Vagy az ilyen csak a leggazdagabbaknak jár?
Jól főzől? Még egy lányt sem ismertem, aki jól főzőtt volna. Beleértve a családtagjaimat.
2012. márc. 13. 13:35
12/46 anonim válasza:
A volt barátomnak is ilyen típusú csajai voltak mint neked,aztán jöttem én :) Szöges ellentéte az eddigieknek.Nem is értette,hogy történt hogy belém szeretett,mondjuk én tudom.Mert volt önálló véleményem,saját magam alakítom az életem,és nem tudott ugráltatni,mint a többit.Ez mellett tudok főzni,mosni,stb,de ez már részletkérdés.És mivel már rég lehiggadtam,hűséges is vagyok.Ezt csak azért írtam,hogy lehet találni,ne keseredj el:)
2012. márc. 13. 13:37
13/46 anonim válasza:
A párom 1 év együttélés alatt 10 kilót hízott, na nem a sok zsírtól, mert egészségesen főzök. Csak nem bírja abbahagyni az evést :)
Ha nem lenne bőrbetegségem, szakács lennék :)
2012. márc. 13. 13:38
14/46 A kérdező kommentje:
Mesélj egy kicsit magadról, légyszi! Attól még ő hordja a nadrágot, vagy át akarod venni az irányítást folyton? Mi az, amit nem tud ráderőltetni?
2012. márc. 13. 13:39
15/46 A kérdező kommentje:
Összetenném a két kezem, ha nem csak én tenném magam oda a konyhában.
2012. márc. 13. 13:40
16/46 anonim válasza:
Nem szereted ennyi. Ha szerelmes vagy valakibe, akkor nem találod unalmasnak. Persze vannak a tipikus feleségek, akik csak a gyerek és a háztartás, de szerintem ez ritka. Nekem van gyerekem is már, de világ életemben galibából galibába estem, amit szerencsére humorosan fogok fel, de szerintem mellőlem örömmel rohannál vissza a kis unalmadba.Egyébként fodrászként dolgozom és sok luxus macának is csinálom a haját, hát dög unalmasok, ha eltekintünk a külsejüktől. Pár feleség viszont olyan sztorikat mesél, hogy sikítozom.
2012. márc. 13. 13:41
17/46 anonim válasza:
Az én feleségem még most is pajkos és imádnivaló- velem. Más pasikra rá sem néz, sosem nézett. Ezt szerettem meg benne, igaz, velem is morci volt az elején, mint most a többi pasival (én voltam neki az első) de meg tudtam szelídíteni, imádjuk egymást. Még a háztartás és a gyerekek mellett is tud néha kislányos vagy doromboló cica lenni. Sokan mondják, hogy nagy kincs, de én tudom is, nem kell figyelmeztetni rá :)
2012. márc. 13. 13:41
18/46 anonim válasza:
Most mondd meg őszintén melyik a jobb: Egy jó üzletben benne lenni 10%-kal (izgalmas nő, de több vasat tart a tűzbe), vagy egy rossz üzletben 100%-kal (feleség)?
:D
2012. márc. 13. 13:43
19/46 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy rengeteg csajnak csak a külseje van, és semmi más. Konganak az ürességtől.
Én inkább a szórakoztató, vérpezsdítő, de valahogy mégsem hisztérikus lányokra lennék kíváncsi. Sajnos nagyon kevéssel találkoztam eddig. De ők nem voltak annyira szépek és megbízhatóak sem.
2012. márc. 13. 13:44
20/46 A kérdező kommentje:
A szépség hiányát még csak csak elnézem, bár nem tudom, hogy hosszútávon is elnézném-e. De a megbízhatóság hiányát kevésbé. Lehet ezen lazítanom kéne, de szerintem, hogy fontos, hogy valaki betartsa, amit ígér. Most nem csak a megcsalásról van szó, hanem "beszámíthatóságról".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!