Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban elnézhető az, hogy vki pl az iwiw-en nézegeti a pasik és csajok alkalmazást?
Szóval a barátom,nem tudom,hogy rendszeresen-e,de szerintem még csak most telepítette megnézte,vagy nézegeti.Ti rákérdeznétek,de nem akarom,hogy azt higgye ennyire féltékeny vagyok,mert már egyszer szólt ,hogy az erős féltékenykedés nem vezet semmi jóhoz,és mindezt én is tudom.mit tegyek?
Egyáltalán mi ez az alkalmazás,mert én azt sem tudom,de gondolom vmi ismerkedős dolog.
Én elnézném a páromnak. Bár nem tettem fel ezt az alkalmazást, éppen a féltékenység miatt, naponta jön 1-2 értesítés, hogy értékeltek az ismerőseim :) Szóval az is lehet, hogy csak kíváncsiságból kukkantott be. Kérdezz rá nyugodtan, és figyeld, hogyan reagál.
22/L, 6 éves kapcsolattal
Nekem most sincs fent ez az alkalmazás, ha pedig barátnőm lenne akkor meg végképp nem.
Mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!