Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e, vagy volt-e valami probléma abból, hogy a párotoknak más volt a politikai meggyőződése?
Hát, teljesen eltérő a nézetünk. Vagyis nem, mert akikkel én nem szimpatizálok, azokkal ő sem. De az a baj, h azokkal sem, akikkel én viszont igen...
Mert ő az egész politikát úgy, ahogy van, utálja, mégis mindig ő hozza föl... De se egyik, se másik nem tetszik neki...
Én meg erőteljesen húzok az egyik irányba. Ezért inkább ezt a témát hanyagoljuk. Szerinte én nem értek hozzá, szerintem meg ő túl radikális...
Engem kezd nem érdekelni a politika, van egy biztos szavazója a "pártomnak", de ennél többet nem foglalkozom vele, a párom meg - látod - azt sem tudom, ment -e végül szavazni, vagy sem...
23/l
Szerintem nem árt azonos oldalon állni. A szüleim azonos oldalon vannak. Van egy rokon házaspár, nagyon jól megvannak egymással, de más oldalon. Tehát mindenre van példa. Aztán van olyan is hogy egymás családi háttere nem szimpatizál emiatt a másik féllel. Hát ez sem jó.
A fiatalokat azt hiszem ez nem érdekli annyira, úgyhogy nem lesz belőle nagyobb konfliktus. De talán az emberek ahogy idősödnek, annál jobban kezdi érdekelni őket a politika, tehát ha eleve mást kedvelnek, akkor ez elmérgesedhet. Hacsak nem valamelyik átpártol.
Nekem az egyik exemmel volt hasonló probléma, csak vele a vallás miatt.
Ő sátánista volt én meg katolikus keresztény :D Kicsit nem stimmeltek a dolgok. De szerencsére már megszabadultam tőle.
A mostani barátom nagyon kisebbség-ellenes én meg mivel bennem is van egy negyednyi roma-vér ezért ösztönből vagy kötelességből vagy fogalmam sincs miből, de általában ellene vagyok az ilyen felszólásainak. Egyszer kétszer volt emiatt veszekedés, amúgy szerintem nem sok köze van a politikának, vallásnak és hasonló dolgoknak a párkapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!