Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vegyek neki valamit a 6 hónapos évfordulonkra?
Ha vacsizni visz, akkor dugni akar! Hagyd magad!
A legszebb ajándék!
A 6 hónapapos évforduló tényleg jó!
:D
Minek? Volt korábban egy hasonló kérdés... arra is azt írtam, hogy mi egymásnak még születésnapra és névnapra sem veszünk semmit, nemhogy évfordulókra. Azért vegyek, mert más is úgy csinálja???
Ha ő meglep valamivel, akkor az az ő dolga, ő a férfi. Az, hogy Te viszonozod-e már a Te döntésed, de semmi esetre sem kötelező. Mivel elég fiatal vagy, ezért valami SK dolgot ajánlanék. Persze egyszerűbb elintézni valami késszel, amit csak leemelsz a bolt polcáról és több dolgod nincs vele. Legyél kicsit kreatívabb!!!
én annak idején ott aludtam, és vittem egy üveg pezsgót, amiben 22karátos aranylemezkék voltak, amit meg lehetett inni!
1400ft volt csak!
"de azt nem muszály" --> leájultam a székről :((
Ti nem szoktátok visszaolvasni amit írtok? Nem véletlenül húzza alá a helyesírás ellenőrző :)
Köszi minden javítást...igazán ez az oldal arra való,hogy nyelvtan korrep meglegyen -.-
Az a képes dolog tetszik, köszike :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!