Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vegyek neki valamit a 6 hónapos évfordulonkra?

Figyelt kérdés
Ő 23, 16/lány. A barátom elfog vinni vacsizni és nagyon készül. Viszonoznom kéne, de mit vegyek?
2009. jún. 10. 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Fél év jobban hangzik :) Am csak ha szeretnél, vagy lepd meg valami olyannak ami nem pénzbe kerül. A vacsi nem jöhet szóba mert barátod csinja :D Talán utána lepd meg valamivel :D Nemm tudok most semmi konkrét ötletet :)
2009. jún. 10. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
"6 hónapapos évfordulonkra" ez aranyos :D (nem csak a nyelvtani szabályokkal nem vagy tisztában, de ezek szerint a szavak jelentésével sem...)
2009. jún. 10. 21:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha vacsizni visz, akkor dugni akar! Hagyd magad!

A legszebb ajándék!

A 6 hónapapos évforduló tényleg jó!

:D

2009. jún. 10. 21:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Minek? Volt korábban egy hasonló kérdés... arra is azt írtam, hogy mi egymásnak még születésnapra és névnapra sem veszünk semmit, nemhogy évfordulókra. Azért vegyek, mert más is úgy csinálja???

Ha ő meglep valamivel, akkor az az ő dolga, ő a férfi. Az, hogy Te viszonozod-e már a Te döntésed, de semmi esetre sem kötelező. Mivel elég fiatal vagy, ezért valami SK dolgot ajánlanék. Persze egyszerűbb elintézni valami késszel, amit csak leemelsz a bolt polcáról és több dolgod nincs vele. Legyél kicsit kreatívabb!!!

2009. jún. 10. 21:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én annak idején ott aludtam, és vittem egy üveg pezsgót, amiben 22karátos aranylemezkék voltak, amit meg lehetett inni!

1400ft volt csak!

2009. jún. 10. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem kell, mi is mindig elmegyünk vacsizni ha évfordulónk van, meg persze máskor is, de nem szoktam minden egyes alaklommal meglepni ha elvisz. Hidd el nem azért visz el hogy ő is várjon valamit cserébe, de sztem aminek a legjobban fog örülni egy szexi fehérneműnek rajtad. De persze hogy ha ezt nem szeretnéd mert mlg nem tartotok ott akkor pedig csinálhatsz oylat hogy a közös képeitekből készítesz valamit vagy veszel valami, ha pl van kocsija akkor egy kulcstartót amire lehet gravíroztatni és beleíratod a monogramotokat és a dátumot de azt nem muszály, vagy valami hasonlót.
2009. jún. 10. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

"de azt nem muszály" --> leájultam a székről :((

Ti nem szoktátok visszaolvasni amit írtok? Nem véletlenül húzza alá a helyesírás ellenőrző :)

2009. jún. 10. 22:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi minden javítást...igazán ez az oldal arra való,hogy nyelvtan korrep meglegyen -.-

Az a képes dolog tetszik, köszike :)

2009. jún. 11. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Én jegyzteteltem a kapcsolatunk elejétöl,hogy melyik randin mit csináltunk,vettem egy vastag borítású füzetet,és képekkel illusztrálva beleírtam az összes talit,a legszebb sms-eket..majd most adom oda neki..de aki látta,annak bejött:P
2009. jún. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!