Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek úgy lehet szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek úgy lehet szerelmes valaki, hogy még élőbe nem beszélt az illetővel?

Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 18:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
testileg lehet, de hogy agyilag még az említett korosztályba tartozol, az olyan biztos mint az adók meg a halál :D
2012. márc. 12. 18:19
 12/18 anonim ***** válasza:
65%
..lehetséges!
2012. márc. 12. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:
79%
tuti nem. szerelmes vagy abba, akit te elképzelsz. az semmi, ha chaten jól elbeszélgetsz vele. majd ha face to face beszéltek, kiderül, h tudtok-t kinyögni egy mondatnál többet, vagy sem. de ez nem szerelem.
2012. márc. 12. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy az egyik válaszoló nagyon rátapintott a lényegre.

Lehet, hogy szerelmes vagy, csak nem egy emberbe, hanem egy fantázia képedbe.

Én pl. 11 évesen egy mobiltelefonba voltam szerelmes. Nokia 66:50, az első telefon ami egyben színes kijelzős és beépített kamerás volt. Emlékszem mennyire vágytam egy olyanra, csak nem volt pénzem rá. De minden nap mentem a pannon bolt elé, és csak bámultam, hogy milyen jól néz ki. :)

2012. márc. 12. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
93%
Tudod ugyanebben a helyzetben vagyok. Nagyon régóta beszélgetek egy afrikai sráccal (nem kérek beszólásokat...van közös ismerősünk meg egyéb okokból is tudom h nem a vízumra utazik) és nagyon kedvelem, jófej, helyes minden, skypeon is szoktunk dumálni. Nagyon jól elvagyunk. tervben is van találkozás... Én mégsem nevezném ezt szerelemnek, amximum egy nagyon jó barátság, amiből akár szerelem is lehet. Ő viszont már elég régóta biztos benne, hogy szerelmes belém... Nem tudom. Számomra furcsa, hogy élőben való kommunikáció nélkül lehet e szerelems az ember.
2012. márc. 12. 18:30
 16/18 anonim ***** válasza:
42%
3 évig szerelmes voltam egy srácba akivel soha nem találkoztam. Ez az igazi mély érzés, mikor valakit nem a külsőségekért szeretsz hanem önmagáért.
2012. márc. 12. 19:47
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

Ne haragúdjon, de ki az, aki a mobiltelefon utáni vágyat összetéveszti a SZERELEMMEL???????

Én egy évig voltam szerelmes egy srácba, akit minden nap láttam az iskolában, bár egyszer sem mertem "leszólítani" Akkor 14 éves voltam. Szerintem az szerelem volt, azóta sem érztem ahhoz hasonló érzést.

2012. márc. 13. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, kifelejtettem, hogy 16/L vagyok. :))
2012. márc. 13. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!