Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is rosszul esne ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rosszul esne ha a barátnőtök nem ölelne át mosolyogva pár napos elutazást követő hazajövetele után?

Figyelt kérdés
A barátnőm ha utazásból pár nap után hazajön, akkor annyira vágyódnék arra, hogy örüljön nekem... Legalábbis kimutassa, hogy örül. Nyakamba ugorjon és puszikat adjon, mosolyogjon. Tudni kell róla, hogy nem nagyon szereti kimutatni az érzéseit, viszont én ezt már nem tudom meddig bírom így... :S Annyira jól esne, hogy látnám mosolyog mikor meglát vagy végre először az életben átkarolja a nyakam és megpuszilgat... Nem hiszem, hogy ez csak a filmekben található meg...
2012. márc. 11. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ő nem ilyen. Mit vársz? Hazudtolja meg önmagát?
2012. márc. 11. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Ne is mondd, mindjárt hazaér a kincsem, tegnap reggel óta nem láttam:( Alap, hogy a nyakába ugrok.
2012. márc. 11. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Figyelj, egy ember alapvető dolgai sosem fognak változni. Vagy el tudod fogadni ezzel együtt, vagy nem, és tovább szenvedsz, vagy szintén nem, és elhagyod.

Én is szeretném, hogy a párom gyakrabban mondja azt, h szeret, vagy gyakrabban bújjon hozzám, öleljen meg, de ő alapjáraton nem ilyen. 2 év alatt talán 3-4 alkalommal mondta magától azt, h 'szeretlek'. Viszont minden más tekintetben kimutatja, és ha belegondolom, ez az, ami igazából fontos.

Szóval te tudod, h ez a barátnődnél mit jelent.

21/L

2012. márc. 11. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt, és előtte mennyi ideje ismertétek egymást? Lehet, hogy még nem sikerült teljesen feloldódnia, ez előfordul másoknál is.
2012. márc. 11. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válaszom: igen, nekem is rosszul esne.

Hasonlóakat én is megéltem, néha ma is megélek. Az a kérdés, hogy tényleg utána hogyan viselkedik, és hogy azért lehet-e tudni, hogy szeret-e? Mert ha igen, akkor tényleg csak arról lehet szó, hogy nem szereti rögtön kimutatni, vagy lassabban oldódik, zárkózottabb.

Az anyja hogyan viselkedik az apjával?? (minta!)

Azért ja, én is örülnék ha a nyakamba ugrana néha és agyonpuszilgatna.

2012. márc. 11. 23:47
 6/8 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy volt egy-két ember, aki tudott is a kérdésre válaszolni. :) Másfél éve vagyunk együtt... Többször megemlítettem neki, hogy ha nem is ugrik a nyakamba, legalább kis mosolyt. Azért is durva ez, mert a háziállatának örült mikor hazaért, jobban mint nekem.

Háziállatnak kimutatja, nekem nem... :)

Anyukája és apukája nincsenek együtt.

2012. márc. 11. 23:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet felrekurt.
2012. márc. 12. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Dettó ugyanez...

Kutyának-macskának megy a gügyögés: Jajj így meg úgy, simi, vakargatja a fülét, hasát, majdhogynem megcsókolja a kutyát...

Ha később, mikor végre már feloldódott, és kettesben vagytok, akkor már törődik veled is, téged is megsimogat, megcsókol, stb. akkor valahogy bírd ki, éld túl az első perceket! :)

Ha később sem, akkor viszont nem érdemes folytatni, mert ha szeret is, de ne mutatja ki úgy, hogy érezd, azzal nem sokra mész.

2012. márc. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!