Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek működhet 12 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wahlli kérdése:

Szerintetek működhet 12 év korkülönbséggel egy kapcsolat? 19 éves (szűz) koránál érettebb lány és egy 31 éves pasi! Nem sok ez a különbség? Áthidalható?

Figyelt kérdés
2012. márc. 11. 21:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
koránál érettebb? nebaassz. és szüksége van arra, hogy ilyen kérdést tegyen fel egy ilyen oldalon? még mindig nebaassz.
2012. márc. 11. 22:26
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem a kollégámnak tetszen... hanem minden normális ember és nem csak a kollégáim látnák át a dolgot, hogy mit akarok tulajdonképpen egy kislánytól, nyilván csak szexre jó. És én ennél intelligensebb férfinek tartom magam. És a 19 éves "koránál érettebb" lánynak is észre kéne ezt venni, nem gondolja?
2012. márc. 11. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Létezik másmilyen férfi is,szerencsére.Aki nem kizárólag szexet lát egy 20 évesben.Már amelyikben lehet mást is látni:)
2012. márc. 11. 22:29
 14/19 Szuzi28 válasza:
Szerintem igen.tapasztalat.az én párom 38,én 28 éves vagyok.nagyon jól megvagyunk.Nagyon szeretem és ő is engem.
2012. márc. 11. 22:37
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is bele kell kötnöm a koránál érettebb kifejezésbe... szerintem ez nem fér össze a szüzességgel. NEM attól lesz érett valaki, hogy 15 évesen 20an megfarkalták, tény, de 19 évesen akkor eddig kitöltött egy jelentkezési lapot valamelyik egyetemre, megírta okosan a leckéjét és megfogta a kezét valakinek? Netalán csókolózott vele? Húha. Szerintem ilyen helyzetben a pasi a gáz, kicsit perverznek találom, hogy kapcsolatot kezd egy ennyi idős szűz lánnyal. Annak-ellenére, hogy külsőre esetleg nem is lehet feltűnő a különbség, és közeli lányismerőseim között is előfordult anno ilyesmi. De egy ilyen idős férfinak már inkább a gyerekei anyját kéne keresnie.
2012. márc. 11. 22:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek az számít,hogy a "gyereke anyja" legyen.
2012. márc. 11. 22:47
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja igen, pont ezért gáz...akkor mi, hogy elvegye a szüzességét? mert a korabeliek között már csak leharcolt macák vannak? :)
2012. márc. 11. 22:48
 18/19 anonim ***** válasza:
A korodnál érettebb vagy...ezt szoktam mondani a nálam 3-4 évvel fiatalabb lányoknak, ezt nagyon szeretik hallani.
2012. márc. 11. 22:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is 15 év a korkülönbség és nincs vele semmi gond. Bár szerintem ez inkább személyiség függő, és hogy mennyire hasonló az életviteletek.
2012. márc. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!