Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ilyen egyszerű a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen egyszerű a képlet? Egy pasi értéke kizárólag az alapján van mérve, hogy mennyire "helyes" "jóképű"?

Figyelt kérdés
Csak mert úgy látom már évek óta, gimiben is, most meg egyetemen is, hogyha jóképű a faszi akkor a csajok nyomulnak rá, facebook-on teleírják az üzenőfalát, lájkolják minden fényképét meg a szarságait stb. Aki csúnya attól meg egyszerűen undorodnak, facebook-on van 1-2 lájkjuk az is pasitól. Jó, tudom, hogy 30 év kor körül bejön a vagyon, a pénz faktor is a képbe, de az is csak egy dolog. (21/F)
2012. márc. 11. 14:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen, így van. Csak a külső érdekli a lányokat.
2012. márc. 11. 14:59
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Én igazságos vagyok, és nem lájkolgatok senkit.

Nem udvarlok sem a szép nőnek, sem a rondának. Egyedül fogok elrohadni, mint mindenki más. (Egyedül születtél, egyedül halsz meg.)

Tanuld meg te is letojni a lányokat, és akkor nem fog idegesíteni.

2012. márc. 11. 15:00
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Persze, számít a külső, ezt nem lehet tagadni. Fiúknak, lányoknak egyaránt. Aki mást mond, az hazudik. DE. Az, hogy kinek mi jön be, kinek mi a szép, teljesen eltérő. Nekem pl. rendszerint olyan srácok tetszenek, akikre a barátnőim azt mondják, hogy teljesen átlagosak, el nem tudnák képzelni, hogy egy olyan sráccal együtt legyenek. Nekem meg azok a srácok nem tetszenek, akikért ők földig csorgatják a nyálukat.

23L

2012. márc. 11. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám hogy kizárólag. Azonban a külső természetesen fontos a nőknek, ebben "állatias" ösztönök is közrejátszanak: pl. tudat alatt úgy érzik hogy egy jóképű férfinek jobb a genetikai állománya azért alkalmasabb az utódnemzésre. Ezen kívül nekem személy szerint azért is fontos hogy jól nézzen ki, mert nem tudnék lefeküdni olyannal aki nem tetszik, taszít.Persze olyannal se aki, jól néz ki de amúgy csak egy üresfejű bunkó. de lehet hogy ezzel más lányok másképp vannak...
2012. márc. 11. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Én mindig tizenpár lájkot kapok, ha kiteszek valamit, sőt lányok irkálják tele az üzenőfalamat, mégsincsen most barátnőm, pedig kb 20 lánnyal beszélek FB-n napi szinten.

Azért lehet ez, mert nyitott vagyok, próbálok mindenkivel kedves lenni, és nem mondok igent bármilyen lánynak, csak annak, akit tökéletesnek tartok.

2012. márc. 11. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!