Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen egyszerű a képlet? Egy pasi értéke kizárólag az alapján van mérve, hogy mennyire "helyes" "jóképű"?
Én igazságos vagyok, és nem lájkolgatok senkit.
Nem udvarlok sem a szép nőnek, sem a rondának. Egyedül fogok elrohadni, mint mindenki más. (Egyedül születtél, egyedül halsz meg.)
Tanuld meg te is letojni a lányokat, és akkor nem fog idegesíteni.
Persze, számít a külső, ezt nem lehet tagadni. Fiúknak, lányoknak egyaránt. Aki mást mond, az hazudik. DE. Az, hogy kinek mi jön be, kinek mi a szép, teljesen eltérő. Nekem pl. rendszerint olyan srácok tetszenek, akikre a barátnőim azt mondják, hogy teljesen átlagosak, el nem tudnák képzelni, hogy egy olyan sráccal együtt legyenek. Nekem meg azok a srácok nem tetszenek, akikért ők földig csorgatják a nyálukat.
23L
Én mindig tizenpár lájkot kapok, ha kiteszek valamit, sőt lányok irkálják tele az üzenőfalamat, mégsincsen most barátnőm, pedig kb 20 lánnyal beszélek FB-n napi szinten.
Azért lehet ez, mert nyitott vagyok, próbálok mindenkivel kedves lenni, és nem mondok igent bármilyen lánynak, csak annak, akit tökéletesnek tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!