Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai tini csajok miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tini csajok miért csak a trendi csőgatyás trendi pasikra buknak?

Figyelt kérdés

Állandóan csak azt látom, hogy az ilyen kis cuki emós, vagy csőgatyás alsógatyakilógós BMX-es trendi arcokon lógnak a csajok..

Teljesen normális arc vagyok, csak nem dubstep-et hallgatok és ami trendi, hanem van saját zenei ízlésem. Nem hordok csőgatyát deszkás cipővel, hanem van saját stílusom. Nem pózolok tükörben és osztom meg facebookon perecenként, hogy éppen mit csinálok.

Ezek a mai korombeli lányoknak már be sem jönnek, nekem is át kéne alakulnom? 15/F

2012. márc. 11. 14:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
utolsó, akkor mért?
2012. márc. 11. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért mert, hogy amellett, hogy elb@szott az ízlésük az én szemszögemből pl, de tudnak bánni a nőkkel és megértik velük egymást. Hiába nézel ki jól, ha nem tudod a csajokat kezelni és nem szed fel Téged valami kujon, akkor nem lesz csajod.
2012. márc. 11. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam olyannal, aki jóképű és problémája van a lányok terén.
2012. márc. 11. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Pedig van olyan, hidd el! A katonaságnál rengeteg olyan barátom, kollégám van, akik jól néznek ki, sportosak és okosak, de nincs nőjük, vagy nem olyan amilyet szeretnének, mert nem tudnak a nőkkel bánni. Ezt eléggé korán el kell kezdeni és arról szól az egész, hogy beszélgetsz velük és megérted, hogyan működnek, mert teljesen mások, mint a férfiak. Hidd el, hogy még érdekes is és nagyon jó tapasztolatokat ad, emellett, ha jól nézel ki és ismered a női lélek működését, bármelyiket megkaphatod!
2012. márc. 11. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Erre azt mondom,hogy nem vagyok ilyen divatge*i..DE a mai pic$áknak csak ilyenek kellenek..hiába vagyok normális,kedves,érdeklődő..stb..(kedvében járó) legtöbb csak barátnak néz..

de lehet épp nem ezeket kéne tennem..

kössz,megfontolom..

2012. márc. 11. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!