Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek általában bejön ez a "a nők tudat alatt az apjukra hasonlító férfit keresnek" elmélet?
Mostanában elgondolkodtam. Apunak kicsit hosszabb (8-10 cm), kócos, barna haja van, barna szeme, átlagos, inkább nyeszlett alkata van, izmos karokkal. Most vettem észre, hogy idáig csak és kizárólag ilyen srácok tetszettek, sőt, ha látok egy ugyan ilyen tulajdonságú srácot, 99%, hogy vonzódom hozzá. :D Nem direkt, hogy na, nekem mindenképp olyan pasi kell, aki úgy néz ki, mint apu, csak úgy jön... Ti hogy vagytok ezzel? Általában bejön? Vagy egyáltalán nem? Volt már rá példa? Köszi előre is!
21L
Sőőőőt mondok még merészebbet. Én olvastam olyanról, hogy a csajok jobban vonzódnak azokhoz a férfiakhoz akiknek a test illata hasonló a lány apjáéhoz. :D
Egyébként azért nem hinném hogy annyira jellemző lenne. Idősebb korsztályban elég gyakori a pocakos, kövérkés férfi. A fiatal csajok pedig arra nem igen buknak.
Férfiakra is mondanak hasonlót egyébként. Hogy ők meg az anyjuk példaképére keresnek nőt.
Hát én ezt 100%-ban cáfolom! :D
Pontosan az ellenkezője kell! :D
21F
Van benne valami, nekem pont ugyan olyan lányok tetszenek mint anyukám, hosszú fekete haj, barna szem, alacsony, van mit fogni:)
Szerintem a többségre igaz, nem csak a lányoknál van így, a fiúknál is.
Hát én éppen hogy nem!
Apám alkoholista és vékony, nekem meg sosem kéne olyan, aki alkoholizál, és én a pocakos pasikra bukom eleve...
Az a furcsa, hogy nekem a kék szeműek az álom (mondjuk apám is kék szemű de ez véletlen), de mindegyik nagy szerelmem barna szemű volt :D
24/N
Szerintem ebben van valami. Akik teljes családban nőttek fel, azoknak az apukájuk nyújtotta mindig a férfi mintát,éppen ezért keresünk hasonlót. Ez persze nem azt jelenti, hogy olyan időset, meg semmi apakomplexusos dolog, de ha tulajdonságaiban egyezik például, akkor nyújthat egy olyan biztonságérzetet, ami vonzó.
Férfiakkal ugyanígy van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!