Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz? Ti megnéznétek a barátotok/barátnőtök
leveleit?
sztem először inkabb ülj le vele, és mondd meg h most addig nem mozdultok sehova amig el nem mondja h mi baja van. elmondod h neked ez igy nem jó, és h esetleg van e vmi ami zavarja. ha ez se megy, akkor nézz bele a leveleibe.
2009. jún. 10. 15:30
Nem ez a megoldás,...
Még jobban csábíthatod ha leültök és megbeszélitek.
2009. jún. 10. 15:30
Nincs jogod megnézni a leveleit, még büntethetnek is érte, de hogy őszinte legyek, én biztos megnézném a helyedben. De előtte üljetek le és beszéljetek. Mondd meg neki, hogy neked valami bűzlik, érzed, és látható jelei vannak..Lehet így is-úgy is szakítás lesz belőle. Jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság..
2009. jún. 10. 15:32
4/8 anonim válasza:
Nálam ugyanez a helyzet a pasimmal....és azóta okosan törli a leveleit is:(
Ha olyan levél van szerintem ő sem hagyná ott....inkább beszéljetek.
2009. jún. 10. 15:48
Én megnézném......sőt mindig meg is nézem !:D
2009. jún. 10. 16:38
Én egyszer néztem meg és egy életre megbántam.
Nem tudta meg a barátom, de olyan dolgok kerültek ki, amikről azt kívántam, hogy inkább bár ne tudnék róluk. Mégis tűrök.
Barátom tudja az összes jelszavamat mindenhova, de semmit se néz meg mondván, hogy amiről nem tud az nem fáj neki.
De az esetemben nincs olyan, amiről ne tudhatna ((:
Szerintem először nektek kommunikálni kéne, szerintem a csajszi is tudja magáról, hogy nagyon gyanús neked.
Majd írd meg mik a fejlemények.
2009. jún. 10. 22:15
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Asszem amúgy annak van igaza, aki azt mondta, hogy fölösleges mert ugyis törli a kompromittáló leveleket...:(
Azért előbb utóbb beszélek vele! A bizonytalanság is tönkretesz mindent. Ettől már jobb a bizonyosság, mégha az esetleg rossz hír is. Ha újdonság van megírom ide! :)
Hát én ha gyanúsat észlelek, mindenképp megnézném. Megtörtént már velem, hogy naivan elhittem mindent, és amikor már tényleg fura volt, akkor egyszer csak úgy döntöttem, hogy tiszta vizet öntök a pohárba, és elolvastam az msn-es beszélgetéseit másfél évre visszamenőleg azzal, akire gyanakodtam. Ki is derült belőle, hogy másfél éve titkolja, hogy érzelmek fűzik hozzá, és csak a legvégén jött a legdurvább, hogy egy héttel azelőtt, hogy olvastam, meg is csalt vele, plusz még korábban is, többször, tehát az egész kapcsolat lényegében hazugság volt. Mert közben meg ment a folyamatos 'szeretlek' és egyéb hitegetés. Utána persze nem tette zsebre, amit kapott tőlem, én viszont gyakorlatilag sokkot kaptam pár napra, a teljes addigi világom felfordult. Úgyhogy ha gyanú van, én azt mondom: olvasd el, mentsd le, és az otthoni gépeden akár, vagy valami, jobb ha hamarabb kiderül. 24/F voltam
2009. jún. 11. 20:56
Kapcsolódó kérdések: