Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólnak a szülők ahhoz hogy egy 12 éves lánynak másfél évvel idősebb pasija van?
KÖVEZZÜK MEG!!!!! Máglyára vele had égjen. muhahahaha.
Na ez az amit nem tudok ép ésszel feldolgozni. Ha valaki nemtől kortól függetlenül fel tesz egy bizonyos kérdést, (jó persze ez 18 éven felülieknek szoló topick.........) akkor miért nem lehet a kérdésre válaszolni, ahelyett, hogy egyből leugatjátok a szerencsétlent. Ja ja persze értem még az én jó kurv@ @nyámat mi? hehe
Na a kérdésre választ adván igen. Baj. Noha nem a korkülönbség végett. Mert a szülő ösztönösen védi gyermekét. Mert hát lássuk be az ilyen idős fiúk csak azt arják. Ez alól kevés a kivétel, és azok még nem álltak neki csajozni. De természetesen ezt szülő is válogatja. Azt kell elöször eldönteni, hogy a Te szüleid, ill. a "pasid" szülei hogyan viszonyulnak az ilyen témához, és az alapján mérlegelni azon döntést, hogy elmondjátok e nekik avagy sem. De szerintem ez még maradjon köztetek. XD
Kedves Kérdező! Szerintem ez nem gáz, de ha mondjuk 20 éves lenne az illető az már érdekes lenne...
A szülök meg bármit szólhatnak, ez egyén függő.
De ők is voltak fiatalok és már akkor is voltak gyerekkori szerelmek... :)
igazából szerintem ez nem is kapcsolatnak számít, hanem inkább csak barátságnak....meg facebook állapotnak, szivecskéknek az üzifalon stb.....
12 évesen nem ilyenekkel kéne foglalkozni...
Tudod egyáltalán mi a kapcsolat fogalma?
Nem bántásból mondom, de a mai kölykök túl hamar akarnak nagylányok, nagyfiúk lenni.......bár 12 éves lehetnék és max annyi bajom lenne, hogy délután házit kell írni...
Szerintem ráérsz 15-16 évesen nekiállni ilyenekkel foglalkozni.....ne akarj megfelelni másoknak. :)
amúgy meg ha belépsz erre a szerelem-szex oldalra, kidobja, hogy ha nem vagy 18 lépj vissza! Itt vannak, olyan témák is, amikkel ráérsz még megismerkedni....a végén még rosszat is álmodhatsz...
Írj inkább valami barbie-s oldalra, hogy megtudd, hogyan fésülheted simára a barbie-d haját....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!