Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudom hogy szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 21:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Értem és mikor leszek azmár kb 1és fél honapja talizgatunk meg ilyenek szerintetek?
2012. márc. 10. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát ha eddig nem érezted akkor nem tudom...
2012. márc. 10. 21:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Sokat veszekedtünk mostanában és ha jól alakul minden akkor nem? :)
2012. márc. 10. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:
A szerelem nem olyan, hogy bumm és beüt! Az szépen lassan kialakul, méllyé és bizalmassá formálva az egész kapcsolatot. Az ember érzi amikor szerelmes és nem lehet szavakba önteni. Ne úgy állj hozzá a dologhoz, hogy "Na, na, mikor kapom meg a szerelmet, amit már oly régóta várok?" --- Megérted majd, mikor szerelmes leszel... :)
2012. márc. 10. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!