Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok a férjetek vagy párotok mond rátok nagyon durva káromkodásokat, ha veszekedtek?
Nem. Mi nem káromkodunk. Ő sosem volt az, én meg leszoktam róla.
Beszéld meg vele. Használjon káromkodás helyett valami mást.
Pl. A manóba'!, Hogy a kapor rohadjon ki a kertből!, Basszuskulcs!... stb.
Most 3 éves unokaöcsém. Az apja folyton káromkodik és már ő is rákezdte. Persze mamámmal szoktatjuk le róla. Mondjuk mindig neki, hogy csúnyán beszél, hogy a felmosóronggyal töröljük meg a mocskos száját majd. És átszoktatunk másféle káromkodásra: a macskabajszát! a manóba!
Szerintem a férjedet is át kéne szoktatni.
Még azt is szokta mondani a párom: És te ezzel a mocskos szájjal csókolod édesanyádat?
Szóval, meg kell próbálni.
22/L
hűűű ennek a vége nagyon magyaros lett! :D
Szóval: te ezzel a mocskos száddal adsz csókot édesanyád arcára?
Csak az exemről tudok írni. Keresztények vagyunk, legalábbis járunk templomba. Sokszor, mikor valamin összezördültünk, akkor ilyeneket mondott: na menj te a p*csába, na hordd el magad a p*csába.
Engem ez nagyon bántott, mert én sem beszéltem így vele, na meg egy keresztény ember ne beszéljen így senkivel! Aztán annyit javult a helyzet, hogy ha pl valamit elejtett, vagy valami atrocitás érte, akkor szitkozódott (a k*rva életbe, ó, hogy a f*szomba), de rám már nem mondott ilyesmit. De az nagyon zavart, hogy a két éves keresztfiam előtt is így beszélt. Szerencsére ő nem vette át a szokásait, mert itthon senki nem beszél így.
24/n
nem, de amikor azt mondja: Vajon hiba volt e hogy megismertelek? na az sokkal rosszabb, mintha hülye k.rvázna :( nála ez a jól bevált ütős mondat egy veszekedésnél
22/L
előfordult nálunk a F.sz sz.pó, gyökér szellemi fogyatékos, idióta volt a nyerő.Nem az én részemről.
szerintem aki lelekileg Bunkó az előbb utóbb a tettein sem tud uralkodni.Nálunkl is így volt ....elcsattant a "gyökér" közben egy két pofon ...azóta nincs ilyen.m ert eljöttem a gyermekeimmel.Azóta Ők sem hallják.
A gyerek az fogja megtanulni nálatok, hogy a NŐ senki tiszteletlenül fog bánni velük, mert szegény mivel TE hagyod azt hiszi ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!