Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok a férjetek vagy párotok mond rátok nagyon durva káromkodásokat, ha veszekedtek?

Figyelt kérdés
Nálunk ez sajnos nagyon gyakran megesik (hulye k.va, idiota p.csa...), van egy kisfiúnk is, nem tudom mit tegyek, ez egyre rosszabb, mégha mérges, akkor sem szabadna idáig elmennie. Vagy ez másoknál is gyakori?
2012. márc. 9. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne szabad így lennie. Ha a gyerek is hallja, arra különösen rossz hatással lehet...
2012. márc. 9. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mi nem káromkodunk. Ő sosem volt az, én meg leszoktam róla.

Beszéld meg vele. Használjon káromkodás helyett valami mást.

Pl. A manóba'!, Hogy a kapor rohadjon ki a kertből!, Basszuskulcs!... stb.

Most 3 éves unokaöcsém. Az apja folyton káromkodik és már ő is rákezdte. Persze mamámmal szoktatjuk le róla. Mondjuk mindig neki, hogy csúnyán beszél, hogy a felmosóronggyal töröljük meg a mocskos száját majd. És átszoktatunk másféle káromkodásra: a macskabajszát! a manóba!

Szerintem a férjedet is át kéne szoktatni.

Még azt is szokta mondani a párom: És te ezzel a mocskos szájjal csókolod édesanyádat?

Szóval, meg kell próbálni.

22/L

2012. márc. 9. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

hűűű ennek a vége nagyon magyaros lett! :D

Szóval: te ezzel a mocskos száddal adsz csókot édesanyád arcára?

2012. márc. 9. 22:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak az exemről tudok írni. Keresztények vagyunk, legalábbis járunk templomba. Sokszor, mikor valamin összezördültünk, akkor ilyeneket mondott: na menj te a p*csába, na hordd el magad a p*csába.

Engem ez nagyon bántott, mert én sem beszéltem így vele, na meg egy keresztény ember ne beszéljen így senkivel! Aztán annyit javult a helyzet, hogy ha pl valamit elejtett, vagy valami atrocitás érte, akkor szitkozódott (a k*rva életbe, ó, hogy a f*szomba), de rám már nem mondott ilyesmit. De az nagyon zavart, hogy a két éves keresztfiam előtt is így beszélt. Szerencsére ő nem vette át a szokásait, mert itthon senki nem beszél így.

24/n

2012. márc. 9. 22:43
 5/7 Christian Death ***** válasza:
Mi sajnos mondunk még ennél durvabbakat is , sôt a feleségem még köpköd is. En igyekszek a gyereknel nem karomkodni, de a zasszony az nem tud uralkodni magán.
2012. márc. 9. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:

nem, de amikor azt mondja: Vajon hiba volt e hogy megismertelek? na az sokkal rosszabb, mintha hülye k.rvázna :( nála ez a jól bevált ütős mondat egy veszekedésnél

22/L

2012. márc. 9. 23:40
 7/7 anonim válasza:

előfordult nálunk a F.sz sz.pó, gyökér szellemi fogyatékos, idióta volt a nyerő.Nem az én részemről.

szerintem aki lelekileg Bunkó az előbb utóbb a tettein sem tud uralkodni.Nálunkl is így volt ....elcsattant a "gyökér" közben egy két pofon ...azóta nincs ilyen.m ert eljöttem a gyermekeimmel.Azóta Ők sem hallják.

A gyerek az fogja megtanulni nálatok, hogy a NŐ senki tiszteletlenül fog bánni velük, mert szegény mivel TE hagyod azt hiszi ez a normális.

2012. márc. 10. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!