Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durva veszekedés után hogy békültök ki a párotokkal? Hogy kezdeményeztek ill. h fogadjátok a másik fél közeledését, békülési szándékát?
Figyelt kérdés
nem a szexre gondoltam...2012. febr. 18. 23:05
1/8 anonim válasza:
Veszekedés okától, tartalmátol, eredményétől, előzményétél, folyamatától stb.. függ.
2/8 anonim válasza:
Én ha nagyon nincs kedvem veszekedni, akkor közlöm vele, hogy hagyja abba, úgy is békülés lesz a vége, szóval ne veszekedjen, inkább bújjon hozzám és beszéljük meg... Kb 70%-os arányba bejön :)
3/8 anonim válasza:
átbeszéljük az elmúlt 6 évet. kinek kell változtatni...stb.
a szex is egy megoldás, de nem az igazi
4/8 anonim válasza:
bunkó b. izzé :D
nálunk is igy van
cs én még hozzá pluszba elkezdek sírni és nem bírok veszekedni
szal a békülés áltban
szexel végződik
5/8 anonim válasza:
nálunk nem kell indok a szexre, mi szeretjük egymást a leendő feleségemmel... :)
6/8 anonim válasza:
Hát ez attól is függ,hogy férfi vagy-e vagy nő.Ha férfi vagy jobb ha nem te kezded,ez egy próba is ,hogy a párod mennyire szeret.Könnyen megtudhatod,ha jön és bocsánatot kér stb,akkor elfogadod és örülhetsz.Ha nő vagy akkor meg sztm jobb menni és a viszonzás a köszönet.De egyértelmű,hogy pár kedves szóval az elején és elimserni a hibákat,de érezze ,hogy ő sem tökéletes,néhány kedves szóval kezdve féltől független.
7/8 anonim válasza:
olyan cuki, hogy szexszel békültök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!