Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira kínos fogalmam sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira kínos fogalmam sincs mit tegyek?

Figyelt kérdés
Körülbelül másfél hónapja van ujra barátom de 1 dolog nagyon zavar, ha csókolózunk tiszta nyál leszek igazából nem tudom mit csináljak biztos miattam is meg miatta is de mégis mi lenne erre a megoldás igyak kevesebb folyadékot vagy vmi vitamin avgy mi? :S
2009. jún. 10. 02:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez ellen nincs mit tenni, mindenki tiszta nyál utána. Ezek szerint nem szoktál még hozzá. Engem is zavart régen, de már megszoktam.
2009. jún. 10. 02:08
 2/5 anonim válasza:
ígyis ugyis nyálasak lesztek max ha mindketen ügyesekvagytok akkor kevésbé de neaggódj majd megszokod:)
2009. jún. 10. 03:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha NEKI mondanád, hogy ne ilyen nyálasan?
2009. jún. 10. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát, nem akarlak kétségbe ejteni, de én egyik volt barátommal éppen emiatt szakítottam. Több ok is volt, de ez volt a fő, ha őszinte vagyok.

Túl sok nyálat termelt, és egyszerűen nem találtam a saját nyelvemet a szájában. Nem is éreztem...

Én nem mertem szóvá tenni, először próbáltam tűrni: nem ment, aztán próbáltam kevesebb nyelves csókkal: nem ment, aztán próbáltam csak szájon csókolni: nem ment...

Belefáradtam, és a többi probléma túl erős volt ahhoz, hogy ezen megpróbáljak túllépni, talán ha ez nem lett volna, a többit is megpróbáltam volna orvosolni...

Ezért inkább szakítottam... 1 hónapot bírtam vele.

Úgy hallottam, hogy azoknak az embereknek bővebb a nyáltermelésük, akik kicsit önbizalomhiányosabbak, vagy visszahúzódóbb a természetük... Hogy ennek mi köze a valósághoz, nem tudom...

De hogy mit lehet ellene tenni? Nem hiszem, hogy a kevesebb/több folyadék bevitele segít rajta... :/

Most ezzel nem azt mondtam, hogy szakíts, csak leírtam az én tapasztalatom.

22/L

2009. jún. 10. 08:52
 5/5 anonim válasza:

08:52

Mi lett volna akkor, ha netán szóltál is volna neki? Egy nyelés csodákra képes, éppen a szájban lévő nyálat hivatott eltávolítani csókolózás közben. Sok gyakorlással még abba sem kell hagyni a csókolózást, közben is tudsz nyelni. Ilyen egyszerű.

2010. jún. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!