Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Olyan nehéz.

Figyelt kérdés

A párommal két éve vagyunk együtt. Nagyon jól megvagyunk, mindössze annyi probléma van, hogy rengeteget van külföldön. Havonta általában 10napot, de a maradék időben sem tudunk napi rendszerességgel találkozni, mert messzebb lakunk egymástól. Nekem nem az lenne a igényem, hogy napi 24 órában egymás nyakán lógjunk, de elég nehezen viselem amikor így sok időre megy...Nem akarom ezzel terhelni stb..csak egyszerűen nehezen viselem. Megvan a saját életem stb tehát nm omlok össze 10napig egyedül, nem erről van szó. Szerintetek hogyan lehetne könnyebbé tenni a dolgot? Ő persze természetesnek veszi, hogy én megértem a dolgot, de mostanában nem mindig tudok objektívan viszonyulni az utazásaihoz....Előre is köszi a válaszokat!

21/L

2009. jún. 9. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Utazz vele:)
2009. jún. 9. 22:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok :( Vizsgák vannak stb... Nem megy. Pedig jó lenne, de ez a lehetőség az esetek 95%-ában ki van zárva:(
2009. jún. 9. 22:53
 3/7 anonim válasza:
100%
Nem tudom, hogy azon gondolkoztal-e el, hogy mindketten egyforman tesztek-e meg mindent azert hogy talalkozhassatok, a parodnak lehet hogy tobb aldozatot kellene hozzon erted,a kapcsolatotokert...
2009. jún. 9. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kibírjátok akkor addig amíg vagy neki nem kell már annyit utazgatnia vagy te elmehetsz vele majd megoldódik a gond, addig szerintem ennyi adatból annyi szűrhető le, hogy kompromisszum vagy szakítás. De mivel hiányzik így gondolom szakítás kizárva :D így türelmes lehetsz, mást nem tehetsz :)
2009. jún. 9. 23:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Ebben is van valami amit mondasz, de amíg másfél évig külföldön lakott, addig pedig onnan jött haza nagyjából ilyen gyakran amennyit a suli engedett..tehát nem volt ezzel gond csak most nagyon nehezen viselem, hogy ilyen sokat van távol...
2009. jún. 9. 23:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze a kompromisszom megvan, és nagyon hiányzik mindig meg ezen kivül szinte tökéletes a kapcsolat, és most szinte egész nyáron itthon lesz...Én megértem, mert a családjához megy, viszont teljesen átérezni nem tudom a helyzetét, mivel tőlem sosem voltak ilyen messze a szüleim.
2009. jún. 9. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ez nem lehet könnyű, de próbáld a jó oldalát nézni! Sok kapcsolat meg tönkre attól, hogy a szerelmesek állandóan együtt vannak, és a végén megunják egymást. Nektek legalább mindig van miről beszélgetni, ha együtt vagytok, ráadásul ha valakit igazán szeretünk, az akkor látszik meg igazán, ha az illető nincs mellettünk, és nagyon hiányzik.
2009. jún. 10. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!