Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Nem vagyunk egymáshoz illőek? Mi a baj velem?
Azért az ha megbeszélitek, hogy érted megy és elfelejti az elég gáz. A többi esetetekről nem tudok nyilatkozni, mert nem írtál róla.
Az eset nem az összeillés függvénye.
Ne haragudj, de ha meg van beszélve, hogy találkoztok, de nem megy el érted, és nem is szól: az nem feledékenység, hanem annak a jele, hogy magasról szarik rád.
Azért ilyet, hogy a párjával találkozik az ember, ilyet soha nem felejt el, jobb helyeken legalább is.
Szerintem nem kéne neked együtt lenni vele...
Ezt nem értem miből gondolod, hogy ő törődik veled és gondoskodik rólad, ha a két probléma amit leírtál, az olyan szinten mutatja, hogy nem vagy fontos neki, hogy nem is értem, hogy te ezt hogy nem veszed észre.
Ha egy férfi törődik egy nővel, akkor fontos neki, hogy az a másik jól érezze magát, és ezért minden tőle telhetőt megtesz. Ami magában foglalja azt is, hogyha beteg, akkor kiszolgálom, megkérdezem mit kér, nem pedig elvárással vagyok felé, hogy még ő szolgáljon ki engem. Ezt nevezzük törődésnek.
(ez fordítva is igaznak kell legyen)
Ha egy férfinak fontos a nő, és megbeszélnek egy találkozót, de az az egyik félnek nem jó, mert közbe jött valami, akkor az a MINIMUM, hogy szólok neki, hogy ne várjon, mert nem jövök.
Ha heti szinten történnek ilyen "apróságok" amik miatt kiborulsz, akkor nem értem, hogy miért neked kéne változnod bármiben is.
Ő nem szeret téged, gyáva, hogy kimondja a szakítást. Te meg gyáva vagy és elvakult, hogy észrevedd a jeleket.
Tudom, most az fog jönni, hogy de ti szeretitek egymást, meg hát ő olyan törődő, aranyos, hogy én azt elképzelni sem tudom, közlöm, hogy engem nem zavar, ha te idegileg tönkremész, mert a te életed, te véleményt kérdeztél, én elmondtam mit gondolok, ezután dönts belátásod szerint.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!