Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kell elfelejteni valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell elfelejteni valakit?

Figyelt kérdés

Hello! A kérdésem az lenne,hogy szerintetek hogyan lehet kiverni egy lányt a fejemből. Szeretem őt,és ő a legjobb barátom. Nem volt köztünk semmi komoly,és nem is lesz, mert barátja van. De én ettől még szeretem. Mi a teendő,hogy verjem ki ezt az érzést a fejemből? De nem megutálni akarom,mert nagyon jó barátom.

Segítsetek pls! Előre is köszi!

2009. jún. 9. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
fúúú,ez nagyon nehéz,én is így vagyok,csak 1 fiúval,passz!!!
2009. jún. 9. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:

keress új hobbit, barátkozz új emberekkel, foglalkozz a tanulással ha még fiatal vagy :D

tölts kevesebb időt a társaságában...

menni fog csak idő kell hozzá..

türelem, lesz eredménye :)

2009. jún. 9. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
Majd megismerkedsz egy másik lánnyal, összejöttök és már nem is rá fogsz gondolni.
2009. jún. 9. 21:33
 4/12 A kérdező kommentje:
De ő a legjobb barátom,és azt akarom, hogy az is maradjon.
2009. jún. 9. 21:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Most azt akarod, hogy a legjobb barátod legyen vagy azt, hogy a bnőd? nem mindegy
2009. jún. 9. 21:35
 6/12 A kérdező kommentje:
És egyébként sem találkozunk gyakran, max 2-3 hetente. Tanulgatok is végülis, meg ismerkedek is, de úgy hogy van 1 etalonod, aki tökéletes lenne, nehéz alábbadni. Nem is érdekel más igazán.
2009. jún. 9. 21:37
 7/12 A kérdező kommentje:
szeretném, de nem lehet a barátnőm. Csak nem akarok szerelmes lenni bele.
2009. jún. 9. 21:38
 8/12 anonim ***** válasza:

már én sem értem mit szeretnél..xD

ha igaz barátja (és nem pasija) akarsz maradni akkor is..javaslom tölts vele kevesebb időt!!

másképp nehéz lenne elfelejteni..

2009. jún. 9. 21:39
 9/12 A kérdező kommentje:
2-3 hétnél is kevesebbet? Ne már. Így is nagyon hiányzik,ha nem láthatom.
2009. jún. 9. 21:47
 10/12 anonim ***** válasza:

hááááááát...minél jobban érzed h hiányzik annál jobban ne akarj vele találkozni!

fogd fel ezt úgy hogy magadnak csinálsz vele jót :)

próbálj meg másra gondolni... tényleg hasznos ha új emberekkel ismerkedsz!

de azt nem mondom hogy mostantól töröld ki a fejedből rá se nézz..nem. hanem ennél kevesebbet foglalkozz vele.

2009. jún. 9. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!