Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mivel lehetne feldobni egy párkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy a barátnőm szerint kezd unalmas lenni a kapcsolatunk, nem történik semmi izgalmas, csak egy helyben állunk, az ő szavaival idézve. Amikor mondom neki, hogy találja ki, mit szeretne csinálni, mihez lenne kedve, az a válasz, hogy nem tudja. Gyakorlatilag mindenben bizonytalan..úgy veszem észre, hogy a kapcsolat terén is. Nem tudja, hogy mit akar. Lényegében azt mondja, hogy nekem kellene kitalálnom, hogy ő mit akar. Több mint féléve vagyunk együtt. Túl vagyunk már rengeteg problémán, veszekedésen, egy szakításon is. Most hetek óta minden rendben zajlik, ő sem éreztette, hogy baja lenne és hirtelen közölte, hogy ha akarok még valamit akkor találjak ki valamit..Szerintetek mit lehetne kitalálni? Ő 16 éves én meg 17. És normális válaszokat kérek, ugyanis ez az oldal arra jött létre, hogy segítsünk egymásnak bizonyos témákban, nem pedig arra, hogy fikázzuk egymást. Leginkább olyan válaszokat várok, hogy Ti, párok, milyen közös programokat szoktatok csinálni? Azt, hogy én ismerem a barátnőmet, nekem kéne tudni, ezt most haggyuk..A normális válaszokat előre is köszönöm!2012. márc. 8. 11:14
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 10. 18:01
12/12 anonim válasza:
Szerintem neki is tennie kéne valamit kettőtökért, hiszen ahogyan a barátságoknak, a párkapcsolatnak sem egyoldalúnak kell lennie - hiszen ezért kapcsolat, hogy mindketten adtok hozzá valamit, támogatjátok egymást és együtt oldjátok meg a problémáitokat. Nem akarok találgatni, de szerintem aki azt mondja a párjának, hogy "találjon ki valamit", nem szerelmes, csak unatkozik, szórakozik... Próbálj meg vele őszintén beszélgetni, kérdezd meg tőle, hogy tényleg akarja-e ezt a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!