Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21/F vagyok, egyik évfolyamtár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21/F vagyok, egyik évfolyamtársam az egyetemen (szintén 21/F) már több mint 100 csajjal volt együtt. Láttam párszor hódítani, csak odamegy a csajhoz, mond neki 1-2 mondatot,2 perc és már mennek szobára valahova. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Pedig nem is olyan jóképű a srác, több idegen csajt is megkérdeztem, legtöbbe azt mondták hogy 10-es skálán külsőre 6-7es. Pénze sincs túl sok, van azért de nem gazdag. Mi a fenét csinálhat, hogy ekkora Casanova????
2012. márc. 7. 18:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A titka a lazaság. Sajnos nekem az egyetem mellett nincs időm "laza csávót" adni (pedig az jobb lenne) Sokszor örülök ha 10PM-re már ágyban vagyok, de abból nem lehet megélni...
2012. márc. 7. 20:17
 22/24 anonim ***** válasza:
Barney Stinson alteregója :DD
2012. márc. 7. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Jogi egyetemről csajokat 2 perc alatt? Így már világos. Hidd el, hogy nem nagy művészet.
2012. márc. 7. 22:33
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem azon van a hangsúly milyen egyetemről, meg egyáltalán egyetemista-e a csaj vagy akármi. Egyszerűen csak azt nem értem, hogy lehet egy átlagos (-nál kicsit jobb, de nem sokkal) kinézetű srác, aki a haverom is, és nem is a társaság közepe inkább ilyen visszafogottabb, mivel keltheti fel minden csajnak ennyire a vonzalmát, hogy egyből az ágyba megy vele ?? Mert én ezt k*rvára nem értem. És ne jöjjön a sok troll csávó hogy neki ez így megy, mert több mint 1000 ismerősöm van facebook-on is, abból 600 faszi, de olyat egyet sem ismerek aki ilyeneket csinál. Szal normálisabb válaszokat ha lehet. köszi
2012. márc. 7. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!