Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok dönteni és lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok dönteni és lassan megőrülök! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 2 és fél éves párkapcsolatom.Többször szakítottunk már. 3hónapja is, mikor megismertem egy srácot,majdnem öszejötem vele de mikor választanom kellet inkáb viszamentem a volt páromhoz. Most ez ujból összejöt. Visszatért az a srác akit 3 hónapja elutasitottam pedig kezdtem megszeretni. És most megint döntenem kel. Újba lépjek vagy eldobjam a 2 és fél éves kapcsolatomat. Mind a 2sráccal jol érzem magam de már nekem ez fáj senkit nem akarok megbántani:( pedig lépnem kel:( ha tud valaki adjon tanácsot,,,jol jönne.vagy tapasztalatok. köszi
2009. jún. 9. 17:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha már többször szakítottatok a régivel,akkor ez már nem nagyon működő dolog,inkább megszokás,az újtól való félelem.Szerintem lépj tovább,lehet h egy sokkal jobbat hagysz ki ha maradsz és később megbánod.
2009. jún. 9. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:

Írj egy listát gondolatban,vagy akár írd is le.

Írd le azokat a tulajdonságokat amiket keresel egy srácban,majd azt h mi az amit nem szeretsz a pasikban.Ezután írd le a jelenlegi párod és az új srác jó és rossz tulajdonságait...hasonlítsd össze,ki milyen,mármint kiben van kevesebb olyan tulajdonság amit nem szeretsz..:)

Sok sikert a döntéshez és a szívedre hallgass..

2009. jún. 9. 17:39
 3/10 A kérdező kommentje:
és mi lesz ha megbánom hogy kiléptem a 2 és féléves kapcsolatombol és rájövök h nekem ö kell?:(ez olyan rossz:(
2009. jún. 9. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha ő kellene és ő lenne az igazi, akkor a kérdés meg sem fordult volna a fejedben...
2009. jún. 9. 18:20
 5/10 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy nem tudom:(
2009. jún. 9. 18:24
 6/10 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

ha később megbánnád akkor eddig nem szakítottatok volna.

2009. jún. 9. 18:29
 7/10 A kérdező kommentje:
eddig 3 szor szakitot Ő 1 szer meg én...de legjobban az befolyásol h nem akarok neki fájdalmat okozni mert tudom h nagyon szaret:(és nem tudom hogy ha szakitásra kerül a sor hogyan tegyem mert anno mindig öszevesztünk nagyon és kimondtam h vége...
2009. jún. 9. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint ha már egy 3. személy is része az életednek, akkor egyértelmű, hogy a már meglévő 2,5 éves kapcsolatod nem elég kielégítő számodra. Szerintem ha mélyen magadba nézel, te is tisztán látod, miért is nem működik a jelenlegi kapcsolatod. Mert nem működik, ez tiszta sor. Ezért van a 3.személy is a képben.

Itt a döntésednél két variáció lehet:

1. Belevágsz az újba, és esélyt adsz magadnak a boldogságra.

2. Maradsz a régi mellett, és szenvedsz. Számolj arra is, ha a régi párod mellett maradsz, hogy nem ez volt az utolsó ilyen kalandod, és még jó pár ilyen lesz, mivel már most sem működik vele a dolog. Miért működne a jövőben?

Remélem segítettem. :)

2009. jún. 9. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha már azon gondolkozol kell-e ez neked,nincs rá határozott igened akkor ez már a vég.Tapasztalatból mondom.
2009. jún. 9. 21:10
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2009. jún. 10. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!