Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik mi az igazság?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Amelyik férfi azt mondja a barátnőjének vagy feleségének ha az rákérdez arra hogy más nőt szokott e nézni és azt mondja hogy nem az hauzdik vagy igazat mond? Ha hazudik miért? Kérlek válaszoljatok. Köszi

2012. márc. 7. 00:40
1 2
 1/15 Maidx14 ***** válasza:
51%
Valószínű hazudik, azért, hogy ilyen pitiáner dolog maitt elkerüljön egy veszekedést vagy mert szégyelli magát. Egyébként minden heteroszexuális férfi megnézi az őt körülvevő csinos hölgyeket, akkor is, ha nem akar semmit.
2012. márc. 7. 00:48
 2/15 anonim ***** válasza:
55%
Aki azt válaszolja hogy nem, az hazudik, ostoba, vagy meleg. Esetleg vak.
 3/15 oneluw válasza:
100%
Nekem 2 éve van barátnőm, és amikor ezt kérdezi a válaszom nekem is az, hogy nem. Viszont én azért mondom ezt, mert tényleg így van. Aki pedig nemet mond és mégis megnéz más lányokat/nőket valószínű azért van, mert nem akar konfliktust. :)
 4/15 lila nyuszi ***** válasza:
30%
Szerintem aki szerelmes az nem megnézi hanem max észreveszi ha valaki más szép. Engem se érdekelne legyen akármilyen szépfiú ha lenne barátom. Amúgy meg egy nőnek legyen alapelvárása magával szemben, hogy legalább ne hízzon el, csinosan öltözködjön és akkor oka sincs idegesíteni magát és a párját.
2012. márc. 7. 00:55
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
De miért is? Ha van barátnőm vagy feleségem akkor nem lehet más nőt nézni? Miért nem? Nekem a feleségem is szól, ha jó nőt lát, hogy felhívja rá a figyelmemet. Nem szabadna?
2012. márc. 7. 00:59
 6/15 Dögi ***** válasza:
Én is szoktam más nőket megnézni az utcán vagy akárhol, de ettől eltekintve ez nem jelent semmit, ha rákérdez a barátnőm azt mondom hogy igen. Nekem mindenképp Ő a legfontosabb és a többi nőtől amúgy sem akarok abszolút semmit. Sose csaltam meg a barátnőm és nem is fogom. Ha más nő kellene akkor nem élnék párkapcsolatban. 22/F
2012. márc. 7. 01:05
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Az az igazság hogy szinte minden egészséges pasi megnéz egy jó nőt az utcán. Ez nem jelent semmit, de sok nőnél (hárpiánál) már megcsalás kategória. Nálunk is voltak ebből súrlódások, de ahogy a mondás is tartja: Hűséget fogadtam, nem vakságot.
2012. márc. 7. 01:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Senkinél nem láttam az igazságot a válaszolóknál. Az az igazság hogy ilyenkor akarva-akaratlanul is megnéz mindenki mást. Nekem is van párom, soha nem cserélném le, mégis rávetődik a pillantásom olykor-olykor másra, ez ösztön nem pedig unelégedettség a párunkkal szemben
2012. márc. 7. 03:28
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2012. márc. 7. 03:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Tuti hazudik!

Én is hazudnák ha azt mondanám nem nézek meg más psikat!Mert nézek folyamatosan! :) és tudom hogy a párom is megnézi a csinos hölgyikéket! Nem vakságot fogadtunk hanem hűséget!

23/N

2012. márc. 7. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!