Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki még fordít energiát arra, hogy pszichológiai vagy akármilyen más szempontból megismerje a másik nemet és ezáltal megkönnyítse a párkeresést/párkapcsolatát?
Figyelt kérdés
Én elég sok könyvet, tanulmányt, véleményt stb-t olvastam és hallgattam végig, amik segítségével sokkal könnyebben megértem a pasikat és könnyebben tudom "kezelni" őket, jól kijövök velük.
De nagyon sokszor úgy érzem magam, mintha ez rajtam kívül senki mást nem izgatna. Én mindig próbálok a tanultak szerint gondolkodni, másokhoz hozzáállni, türelmesebb, megértőbb lenni, "fiú fejjel gondolkozni", de szinte senkit nem ismerek, akit ez még érdekelne. Mintha minden embernek lenne egy rögeszméje a másik nemről meg a párkapcsolatokról és abba próbálná beleerőszakolni a másik látásmódját.
Lehet, csak az én környezetem ilyen suta, van még olyan, aki sok energiát és időt fordít ilyenekre? Nyugtassatok, meg, hogy igen! :D
2012. márc. 6. 21:03
11/11 Joola válasza:
fordítok én energiát, pszichológusnak tanulok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!