Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért válogattok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért válogattok? Miért nem hullotok az ölembe?

Figyelt kérdés

Miért nem veszitek észre a hozzám hasonló huszonéves srácokat? Életerős, jó testfelépítésű vagyok, normális gondolatokkal. Csúnya sem vagyok. Talán kicsit komoly vagyok.. Miért olyan srácokkal látom a lányokat, akik gátlástalanul nyomulnak, és önbecsülés nélkül mindenkinek udvarolnak? Az a menő, aki folyamatosan hülyeségeket ugat, ha kell, ha nem?

Illetve, ha nem akarom egyből elhívni randira a lányokat, akkor már nem is akarnak velem foglalkozni a továbbiakban?

2012. márc. 6. 20:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, öröm volt ezt is ezredjére olvasni. Figyelj csak, szokd meg, fogadd el, és nem lesz probléma. Ne vergődj, az csak neked ciki.
2012. márc. 6. 20:31
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
én örülnék, ha olyan pasim lehetne, mint te vagy...
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
elég furi hogy ezt írtad miért hullotok az ölembe.. ez elég nagyképűnek hangzik.. de amúgy meg vannak olyan csajok akik nem olyanok amit te leírtál..... hidd el csak rossz helyen keresgélsz...22 /L
 4/17 anonim ***** válasza:
41%

azért mert egy ÁFCS vagy.

az ÁFCS-ék meg nem dugnak,csak rejszolnak.

2012. márc. 6. 20:34
 5/17 A kérdező kommentje:

Én alapból nem szeretem azokat, akik gyerekesen, vagy hülyén viselkednek, és az elvárásaik is ilyenek.

Miért legyek bohóc? Úgy jobban tetszenék mindenkinek?

No nem baj. Amíg nem találkozom egy nekem igazán tetsző lánnyal, addig nem fog járni a szám. Mert az átlag nő (tényleg az átlag!) nekem nem kell.

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 6. 20:37
 6/17 anonim ***** válasza:
39%
Ja és ne higyj azoknak, akik azt írják rossz helyen keresgélsz. Mert ők ezt egy nap 10 szer kb minden egyes ilyen kérdéshez leírják. Érdekes minden szingli pasi rossz helyen keresgél? Dehogyis! Meg, hogy keress másik lányt, mert te egy rendes pasi vagy, úgyis találsz egy rendes lányt. Ez is tipikus lekotatós szöveg, hogy nem akar megbántani, de szeretné öregem, ha lekopnál róla. A lányok manipulálnak. Ez olyan, mint amikor egy nap 10 szer leírják ide a lányok az általánosítás szót, pl hogy csak a jó pasikra mennek. Igen általánosítunk, mert ezer lányból 900 csak a helyi szépfiúra, a csődörre mászik rá, akkor miért ne lehetne általánosítani? Mert ők vannak többen akik így viselkednek.
2012. márc. 6. 20:38
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Drága kérdező! Az első kommentedig voltál szimpatikus....
2012. márc. 6. 20:40
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem mondanám a nőket gonosznak.. inkább a férfiak számára érthetetlennek. Logikát nélkülözve hozzák a döntéseiket. (Utólag aztán meg sírnak.)

(ÁFCS... ez minek a rövidítése?)

2012. márc. 6. 20:40
 9/17 A kérdező kommentje:

Az ízlésemen talán tudok változtatni, de a gondolkozásomon nem. Az első kommentemig voltam szimpatikus... ezt nem értem.. Azzal van problémád, hogy az átlag lány nem kell nekem?

Az emberek nagy része (lányok, fiúk) elég felszínes. A hétköznapi unalmas dolgokon kívül nem érdekli őket semmi. Semmi olyan, amihez alig van közük, kivéve talán a pénzt, mert azt mindenki szereti. Így talán érted majd, hogy mit szerettem volna kifejezni.

2012. márc. 6. 20:46
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos kedves kérdező, még az a lány is felszínes, akiről a legkevésbé sem gondolnád. Ismertem én olyan bárány lánykát, hogy meg sem mert sosem szólalni, de mikor bejött a helyi nagymenő gazfickó, akkor vizes lett neki is a bugyija, mert csak úgy mosolygott a fiúra. Ezek a lányok a legnagyobb házisárkányok. Ki sem lehet belőlük nézni.
2012. márc. 6. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!