Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért válogattok? Miért nem hullotok az ölembe?
Miért nem veszitek észre a hozzám hasonló huszonéves srácokat? Életerős, jó testfelépítésű vagyok, normális gondolatokkal. Csúnya sem vagyok. Talán kicsit komoly vagyok.. Miért olyan srácokkal látom a lányokat, akik gátlástalanul nyomulnak, és önbecsülés nélkül mindenkinek udvarolnak? Az a menő, aki folyamatosan hülyeségeket ugat, ha kell, ha nem?
Illetve, ha nem akarom egyből elhívni randira a lányokat, akkor már nem is akarnak velem foglalkozni a továbbiakban?
azért mert egy ÁFCS vagy.
az ÁFCS-ék meg nem dugnak,csak rejszolnak.
Én alapból nem szeretem azokat, akik gyerekesen, vagy hülyén viselkednek, és az elvárásaik is ilyenek.
Miért legyek bohóc? Úgy jobban tetszenék mindenkinek?
No nem baj. Amíg nem találkozom egy nekem igazán tetsző lánnyal, addig nem fog járni a szám. Mert az átlag nő (tényleg az átlag!) nekem nem kell.
Köszönöm a válaszokat!
Nem mondanám a nőket gonosznak.. inkább a férfiak számára érthetetlennek. Logikát nélkülözve hozzák a döntéseiket. (Utólag aztán meg sírnak.)
(ÁFCS... ez minek a rövidítése?)
Az ízlésemen talán tudok változtatni, de a gondolkozásomon nem. Az első kommentemig voltam szimpatikus... ezt nem értem.. Azzal van problémád, hogy az átlag lány nem kell nekem?
Az emberek nagy része (lányok, fiúk) elég felszínes. A hétköznapi unalmas dolgokon kívül nem érdekli őket semmi. Semmi olyan, amihez alig van közük, kivéve talán a pénzt, mert azt mindenki szereti. Így talán érted majd, hogy mit szerettem volna kifejezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!