Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg oktalanul huzztam fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg oktalanul huzztam fel magam?

Figyelt kérdés
Barátommal megint együtt vagyunk. Elég messze vagyunk egymástól, ezért a rohadt faceen tartjuk a kapcsolatott, amikor nem tudunk talizni. Valamelyik nap, zűr volt náluk, mondta majd ir mi lett. Hát ez elmaradt, de ez nem volt gáz, csak láttam, hogy volt nőjének irt ezerrel. Picit azért ideges lettem, bár nem szoltam neki.
2012. márc. 6. 11:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ma halt meg egy barátja, aszem most nem lenne valami jó ötlet szakítani vele. Vagy igen?
2012. márc. 6. 15:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem. Ma biztosan nem. Szakítani se azért szakíts, mert mi azt mondtuk. Amit itt olvastál, az külső nézőpontból alkotott vélemény. Ettől a döntés a tiéd, szíved joga megpróbálni megmenteni kettőtöket.
2012. márc. 6. 16:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Azt hiszem ezt már nem lehet helyre hozzni. Sajnos. :/

Felnyitotátok a szemem, hogy csak hülyét csinálok magambol. Köszönöm!

Ő persze, mindig azt mondta, hogy én vagyok a rossz. Már kezdtem elhinni. :/

2012. márc. 6. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Saját konzekvenciám ezzel kapcsolatban: ilyen helyzetekben nem mindig van bűnös, ezek megtörténnek sajnos. Kár bűnbakot keresni, be kell látni, hogy van, ami elmúlik és nem lehet ez ellen mit tenni. Meg kell próbálni persze, de ha nem megy, akkor kár felelőst keresni. Jelen krízishelyzetben én is a páromban láttam a felelőst mindenért (nem állt távol az igazságtól mondjuk), de aztán rájöttem, hogy mindenki hibázik, hibázni kell. A pároknak ilyenkor nem az a dolga, hogy eldöntsék, ki okozta a bajt, hanem mindenki a maga konzekvenciái és értékrendje alapján eldönti, hogy megpróbálja megoldani a helyzetet, vagy véget vet a kapcsolatnak.
2012. márc. 7. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!