Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a kifogás hogy vkinek nincs most ideje párkapcsolatra az csak kifogás vagy tényleg lehet igaz?

Figyelt kérdés

Úgy értve hogy a volt barátnőm tényleg elfoglalt volt iskola meg más órák de én nem hiszem el hogy hetente 2-3 nap 1-2 órát vki ne tudna azzal lenni akit tényleg szeret.

Én is dolgozok minden nap de meg tudom oldani hogy találkozunk.

24/F

2012. márc. 6. 11:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha valaki állandóan jön megy városról városra, külföldön össze-vissza van mindenfele a munkája miatt elképzelhető, hogy nincs ideje. Vagy ha heti 6 napban 12-ezik. Az majdnemhogy távkapcsolat. Én éltem távkapcsiban, de soha többet! A szerelem fájjon, de ne állandóan!

Ha tanul is dolgozik is valaki.

2012. márc. 6. 12:13
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Van egy szólás, amit imádnak táblára vésve egymásnak ajándékozni a nők: "Minden sikeres férfi mögött egy nő áll, minden sikeres nő mögött önmaga". Valahol egyetértek, csak a nők szűrnek le rossz tanulságot: ez nem azért van, mert annyival önállóbbak, mint a férfiak, hanem mert képtelenek összeegyeztetni az ambíciót a párkapcsolattal (nem család, párkapcsolat). A nők nem bírják a nyomást, ha két helyről kapják azt főleg nem. Nem te vagy az egyetlen, nekem is van egy cimborám, akinek azért ment tönkre a kapcsolata, mert a csaj egyfolytában tanult, és egy pár órát nem tudtak normálisan együtt tölteni. Még ha a munkahelye követel ennyit, de nem tudom, hogy képes valaki ennyit tanulni. Összességében szerintem nem kifogás, nem átvert csak szimplán hülye ahhoz, hogy a fontossági sorrendet fel tudja állítani. Párommal is ezt szívom: mióta van állása egyszerűen képtelen összeegyeztetni a hobbiját a munkáját és engem. Én meg nem értem az egészet, mert azért akad annyi ideje, hogy mindenkinek jusson belőle, csak benne nincs annyi rugalmasság, hogy be tudja osztani. Megértelek.
2012. márc. 6. 12:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is tudtam mindig időt találni rá főleg 10-12 órás munka után még volt hogy elmentem hozzá.

De annyival "vigasztalom" magamat hogy jó sok a tanulni valója meg az életcélja fontos. Így nem gondolok arra hogy lehet hogy nem is szeretett csak hiánypótlás voltam.

2012. márc. 6. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!