Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a kifogás hogy vkinek nincs most ideje párkapcsolatra az csak kifogás vagy tényleg lehet igaz?
Úgy értve hogy a volt barátnőm tényleg elfoglalt volt iskola meg más órák de én nem hiszem el hogy hetente 2-3 nap 1-2 órát vki ne tudna azzal lenni akit tényleg szeret.
Én is dolgozok minden nap de meg tudom oldani hogy találkozunk.
24/F
Ha valaki állandóan jön megy városról városra, külföldön össze-vissza van mindenfele a munkája miatt elképzelhető, hogy nincs ideje. Vagy ha heti 6 napban 12-ezik. Az majdnemhogy távkapcsolat. Én éltem távkapcsiban, de soha többet! A szerelem fájjon, de ne állandóan!
Ha tanul is dolgozik is valaki.
Én is tudtam mindig időt találni rá főleg 10-12 órás munka után még volt hogy elmentem hozzá.
De annyival "vigasztalom" magamat hogy jó sok a tanulni valója meg az életcélja fontos. Így nem gondolok arra hogy lehet hogy nem is szeretett csak hiánypótlás voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!