Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a kifogás hogy vkinek nincs most ideje párkapcsolatra az csak kifogás vagy tényleg lehet igaz?
Figyelt kérdés
Úgy értve hogy a volt barátnőm tényleg elfoglalt volt iskola meg más órák de én nem hiszem el hogy hetente 2-3 nap 1-2 órát vki ne tudna azzal lenni akit tényleg szeret.
Én is dolgozok minden nap de meg tudom oldani hogy találkozunk.
24/F
2012. márc. 6. 11:04
1/13 anonim válasza:
arra van időd, amire időt akarsz szánni. szóval szerintem csak kifogás volt.
2/13 anonim válasza:
Persze, mindenkinek arra van ideje, amire szakít. Iskola meg aztán végképp nem egy olyan dolog, hogy délután ne lenne az illetőnek pár óra szabadideje.
Szóval igen, csak kifogás.
3/13 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Akár hiszitek akár nem valakinek vannak fntosabb dolgai is mint egy párkapcsolat, amit esetlegesen jobban szeret csinálni. De lehet, hogy csak kifogás, mert nem akar megbántani.
4/13 anonim válasza:
Johogy kifogas.
Akit szeretsz arra tudsz idot szakitani.
5/13 anonim válasza:
"Akár hiszitek akár nem valakinek vannak fntosabb dolgai is mint egy párkapcsolat"
Akkor az az illető ne kezdjen kapcsolatot és verje át ezzel a másikat.
6/13 anonim válasza:
Dehát megmondta a kérdezőnek, hogy nincs ideje rá. Akkor hol a probléma?
8/13 anonim válasza:
Lehet, hogy igaz, lehet hogy kifogás. Nem mindenkinek felel meg a hetente pár óra, és ha nem tudja úgy csinálni ahogy őneki megfelel akkor inkább bele se kezd hogy ne szenvedjen senki. Én pl sosem mennék bele távkapcsolatba mert nem felel meg az én vágyaimnak. De különben is nem mindegy mi az oka? Nem köteles senkinek sem magyarázkodni.
9/13 A kérdező kommentje:
elégé kifogás gyanús a történet azért kérdeztem hogy lehet e kifogás ez az indok.
2012. márc. 6. 12:00
10/13 anonim válasza:
hát azért ha már együtt vannak, és kidobja, akkor illik valami magyarázatot adni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!