Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem mos fogat egyáltalán, mit tegyek?
ha két éve együtt vagytok, akkor valószínüleg jó és tartós a kapcsolatotok! akkor meg szerintem egyszerűen mond el neki hogy ez téged zavar és hogy naponta jó lenne ha megszabadulna a lepedéktől (mellesleg neki is jobb érzése lenne)!
szép nézés, szép mosoly és szerintem megérti!:)
Kérlek ne haragudj,de már lefordulok a székről,annyira röhögök ezen,Istenem!
Nem mos fogat,hát..elég kemény,én lefeküdni nem tudok úgy h ne,de reggel is,mindig mosóm,részvétem! :)
Vegyél neki fogselymet meg szájvizet! És ha megkérdezi miért kapta mond azt mert a fogkefét úgysem használod!!
2év után ez már elég finom közlés!!
többségünk alapból nem tud napirendre térni affelett hogy 2 évig miért nem zavart.netán pont anyádék döbbentettek rá hogy nem kéne túlzásba vinned a toleranciát?engem egy elkorcsosult ízlésű csajszi azért kérdőre vont hogy fiú létemre miért nem borotválom a lábam(!)
össze kéne azt a csajt hozni a te pasiddal haha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!