Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, akinek már van gyermeke?
A kérdés mindkét nemnek szól ezért tüntessétek fel a nemeteket a válaszoknál.
Szóval összejönnétek olyan nővel/férfival,akinek van már gyermeke?Ha igen meddig mennétek el a kapcsolat mélysége terén?
18 évesen férfiúi fejjel furcsa lehet de én igen AKKOR ha tényleg szeretem az adott nőt és el tudom vele képzelni az életem.
Lehet, hogy furcsán hangzik meg szürreális az egész, de engem egész életemben a kistestvéreim vettek körül úgyhogy igen jól kijövök a lurkókkal.
Régen úgy gondoltam, hogy soha!
De, ha olyan lenne a lány, aki tetszene , és agyilag is épp gondolkodású, 2 lábbal jár a földön, és ha a gyerek kicsi!! Fontos h a gyerek ne legyen 3-4 évnél idősebb, mármint nekem fontos!
De ahhoz tudnom kell h a csaj tényleg szeret engem avagy csak apát keres!! És persze ahhoz nekem is nagyon szeretnem kell a nőt!
Amúgy elképzelhetőnek tartom...ismerek 1-2 ilyen fiatal anyukát kik egyedül maradtak fiatal gyermekükkel pár hónapos babákról van szó..de jól néznek és egyéb...
persze ahhoz nagyon meg kell h fogjon benne valami...
jelenleg felmerült ez a kérdés amúgy nálam mert van most egy ilyen....
27/f
igen. feltéve, hogy van munkám. most nincs vagyis sokáig merengenék felette.
20/f
Ha úgy megfogna mint még eddig soha senki, akkor igen, mert tudom és tapasztalom, hogy a szerelem tényleg nem ismer határokat. De a józan eszem szerint nem.
26 N
Csak akkor ha megözvegyült.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!