Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal aki nemtetszik annyira?
Figyelt kérdés
Ti összejönnétek olyan lánnyal/pasival aki annyira nemjön be nektek persze nem csúnya meg semmi ilyesmi?Mert van egy lány akivel hát sok bennünk az ellentét is de pl msnen is minden nap beszélünk és kb fél napokat egyfolytában.....És nemtudom lehet bekéne őt fűznöm valahogy....2010. máj. 30. 23:46
1/7 anonim válasza:
Nem ha nem mersz kézen fogva vele végigmenni az utcán... ÜDV23F
2/7 anonim válasza:
nekem a mostani barátom nem tetszett régebben külsőleg. a személyisége fogott meg. 2 és fél éve vagyunk együtt, és egy idő után már nagyon helyesnek találtam:)
3/7 A kérdező kommentje:
Azért nem úgy értem hogy nemmerek vele együtt menni pl hanem nemjön be annyira :)
2010. máj. 30. 23:58
4/7 anonim válasza:
Nem kell ahhoz a világ legjobb nőjének tartanod valakit, hogy őszintén belészeress.
5/7 anonim válasza:
Én mindig felteszem magamnak azt a kérdést, hogy bemutatnám a baráti körömnek?
6/7 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónál a pont.
Amúgy én részemről a természetes szépségeket keresem, nem szeretem ha több rajta a festék mint a Mona Lisán (pedig az festmény!).
Eddig többnyire nem a legjobb nőkkel jöttem össze, de azért szépek voltak. Egyet kivéve. Az tévedés volt. Diszkóban, piásan, sötétben sokkal szebbek a lányok mint nappal, józanon. Na ő olyan volt akivel nem szívesen mutatkoztam volna. Diszkréten közöltem vele hogy ez nem fog működni.
7/7 anonim válasza:
nekem sem jött be a mostani barátom, a belső tulajdonságai fogtak meg és nagyon imádom őt...és nem zavar hogy nem annyira helyes 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!