Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Félek ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Félek ha kiderülnek rólam ezek a szörnyű titkok, mégsem akar majd felségül venni.

Figyelt kérdés
1 éve megismerkedtem egy nálam jóval idősebb pasival Ez is gong , hogy sok a korkülönbség.. ő úgymond a "tanárom" volt és így elég sok időt töltöttünk együtt. Pár alkalom után nagyon megtetszettünk egymásnak, bár neki teljesen más lányok jönnek be mint amilyen én voltam. közben elmondta , hogy nős nem szereti a feleségét de még együtt vannak barátként( a pénz miatt, gyerek nincs).Azt mondta nem szeretne elválni de szeretne találkozni velem. Persze én már így nem akartam vele lenni de találkoztunk mivel tanított engem. Aztán nem bírtam ki és mégis találkoztam vele. Mindenáron vele szerettem volna lenni ezért sok dolgot nem meséltem el magamról, hazudtam és eléggé megváltoztam hogy velem legyen. Pl. neki az olyan lányok tetszenek akikkel lehet inni bevállalósak, bulizósak stb. Én akkoriban lenyugodtam és már nem voltam ilyen csak a kedvévért. volt pár pasim de nem feküdtem le velük, de neki a tapasztalt lányok tetszettek ezért nem mondtam meg hogy szűz vagyok( szűzhártyám nem volt meg sport miatt.) és lefeküdtem vele. Ő nem vette észre hogy szűz voltam és azóta se tudja ?!!!. Egyébként csak 4 hónap után feküdtem le vele mert addig küzdöttem magammal. Amig nem volt szex, rájött hogy nem csak arra kelek neki és már nagyon szeret velem lenni. Egyre többet akart velem találkozni. Most egy éve együtt vagyunk szertjük egymást a felesége tud rólunk de nem igazán érdekli. Már heti 3 napot együtt "élünk". Eldöntötte , hogy mégis elválik és megkérdezte, hogy azután összeházasodunk-e, Én persze igent mondtam de most félek, hogy kiderülnek a titkaim. A szűzességemen kivül a másik nagy titkom , hogy már nem olyan gazdag a családom ami problémát jelenthet, és hogy a családom nem tud róla ( ha megtudják teljesen ki fognak akadni). Anyúkám mutatta be mint tanárt és így elég durva, szóval a családomat régebbről ismeri amikor még nagyon gazdagok voltunk mára ebből a pénzből szinte semmi nem maradt. viszont ő 1 éve úgy tudja, még mindig van pénzünk. Az ő családjában ez fontos. teljesen másnak ismer Mit tegyek? Egy biztos, szerelmesek vagyunk egymásba, imádjuk egymást.
2009. jún. 9. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Márpedig előbb-utóbb ki fognak derülnek ezek a dolgok, és sokkal jobb ha hamarabb. Ha elhagy akkor kevesebb cívódás és szenvedés, ha nem és meg tudjátok ezeket beszélni, akkor meg hamarabb túl lesz az aggódáson ez ezen az "időszakon"
2009. jún. 9. 10:16
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy szűz voltál, nem hiszem hogy problémát jelent majd neki, ha megtudja. Egyszer egy alkalmas időben megmondatod neki, hogy féltél, nem merted neki megmondani, de most hogy látod, hogy igazán ragaszkodik hozzád, rá mered bízni ezt a titkot. Szerintem örülni fog, hogy másnak még nem adtad oda magad! A férfiak a szívük mélyén büszkék, ha elsők lehetnek. Ha nem szeretnek elsők lenni, az attól van, hogy nem akarnak tanítani, vagy nem akarják, hogy a lány túlságosan ragaszkodjon hozzájuk, vagy nem akarják azt felvállalni, hogy nem jó élményt adnak esetleg a szűzlánynak az elsőről. Ti ezeken túl vagytok, úgyhogy nincs oka aggályoskodni. Igazán szerető férfi pedig semmilyen körülmények közt nem kifogásolja, hogy a párja szűz, sőt ellenkezőleg.

Az anyagiak nehezebb téma, ha ez neki számít. Ha igazán ragaszkodik hozzád, ezen is túlteszi magát, bár úgy látom, ez a ragaszkodás nálatok elég feltételes. Nem kell hazugságként tálalnod neki a dolgot, mondhatod úgy, hogy ő ugye még nem értesült arról, hogy a családod anyagi helyzete az elmúlt időben sokat romlott? De te szólsz neki, hogy erről is tudjon, mert ez így fair.

Ha ezeken sikeresen túlvagytok, egy kis pihenő után jöhetnek a szüleid.

2009. jún. 9. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Először is..szerintem már ott elrontottad,hogy másnak adtad ki magad. Nem szabad megjátszani semmit, mindig önmagadat kell adnod, mert így nem lesznek gondok belőle. Ha egymásnak vagytok teremtve, akkor is veled lenne/lett volna,ha szűz vagy, ha nem vagy bulizós, esetleg nincs annyi pénzed. Másodszor is..ha ennyire nem bízol benne, akkor valami nem jó. Mert ha tényleg szeret, és el akar venni, veled leélni az életét, akkor nem fognak ezek számítani neki,hanem elfogad olyannak,amilyen vagy. Pláne a pénz, ami szerintem a legkevésbé fontos. Nehogy már ezen múljon valami! Mindenképpen azt tanácsolom,hogy mondj el neki mindent. Nehéz lesz,de ha most nem teszed meg, egész életedben gyötrődni fogsz miatta, és eszed magad,hogy mikor mondd el. És ha a "vallomásod" után nem marad veled, akkor nem is szeret igazán, mert nem fogad el. Te is hibás vagy, de szerintem ennyi miatt,amiket leírtál, nem kellene szétmennetek. Legalább is szerintem ezek nem nagy hazugságok. De majd ő eldönti. Én minden esetre kitartást és erőt kívánok, és ha együtt maradtok, legyetek boldogok!

2009. jún. 9. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Azért elhagyna, mert nincs pénzed? Ha ez így van, akkor szerinted szeret igazán? A másik meg az, hogy azt írod, az ő családjának fontos a pénz. Érdekes, hogy ez olyan fontos, de az nem számított nekik, hogy nyílt titok volt egy tanítványával folytatott kapcsolata a párodnak? Én a helyedben elmondanék neki mindent. Mindkettőtöknek rosszabb, ha később derül ez ki és szerintem emiatt nem hagyna el, max. a tény miatt, hogy hazudtál neki, viszont ő is hazudott sok embernek a kapcsolatotok miatt, szóval ezért sem szólhat meg. Nem ismer téged másnak, ha csak abban hazudtál, hogy nem vagy szűz meg van pénzed. Ettől te még ugyanaz az ember vagy, csak nem a legetikusabb.
2009. jún. 9. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Ilyen perverzek ezek a gazdagok ill. exgazdagok? Hát inkább soha ne legyek az.

1. Egyik "szörnyű" titkod a szüzességed volt. Hát ez normális embereknél inkább érték, és inkább jobban kéne, hogy megbecsülje egy férfi, ha szeret, mint az úgymond bulizós bevállalós kis k. lányokat. Akkor fontos ez a bulizás, bevállalás, ha csak szórakozni akar a férfi a lánnyal, mert akkor kevesebb gond van vele.

2. Ha most ő gazdag lenne, akkor mit számítana neki a te pénzed??? Akkor így is el tudna tartani egy családot, hogy te "szegényebb" vagy. Ha meg nem gazdag, akkor nincs mit a szemedre vetnie, nem várhatja el, hogy majd a te hozományodból éljen. Na majd kiderül, hogy miből áll az ő szerelme, mikor megtudja a hírt. (Ja most esett le, hogy tulajdonképpen a feleségét is hülyére alázza, de a CSAK A PÉNZ miatt nem válik el tőle)

Ha a titkaid kiderülése után az érzelmei is megváltoznak, akkor ÖRÜLJ NEKI, ha nem vesz el majd feleségül!

Hihetetlen, hogy heti 3 nap együtt éltek szinte, és ettől még nem válik el a felesége tőle, vagy ő a feleségétől. Attól függetlenül, hogy téged későbbiekben elvesz-e vagy sem?

És erről a szüleid nem tudnak. Szerintem, ha már ilyen "figyelmesek és érdeklődők" a szüleid az életed iránt,hogy semmit nem tudnak rólad, akkor semmi alapja nincs annak, hogy beleszóljanak, vagy akadékoskodjanak bármiben is. Szal ez már ebben a beteges történetben nem sokat számít.

Én mindenesetre azt kívánom, hogy legyél szerencsés ebben az egész dologban, és végül élj boldogan a hozzád illő emberrel!

2009. jún. 9. 13:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Amit főztél, edd is meg...
2009. jún. 9. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, én a kérdés címe alapján egész másra számítottam, betegségre, prostitúciós múltra, örökölt elmebajra a családban, akármi.

Ehehz képest meg mi a szörnyű titok? Másnak adtad ki magd, mint aki vagy - egy pasi kedvéért. Rossz kezdés. De nem szörnyűség, maximum nem láttál be egy-két dolgot.

Nem szabad enynire kétségbeesetten szeretni. Én is voltam már párszor szerelmes, olyan is volt, hogy nem volt egyértelmű, hogy a pasi viszonozza-e - de soha, még kétesélyes szitukban sem adtam ki magam másnak, mint aki vagyok. Ha ráfaragtam, hát akkor arra gondoltam, hogy ha hazudok, amúgy se működött volna, meg nekem az kell, hogy ENGEM szeressen, és nem tudnám tisztelni, ha csak úgy működne vele, ha a kedvéért megváltoztatom magam.

Jól értem, hogy csak miatta évekig másként viselkedtél, mint ahogy a hajlamiad diktálták volna?????????

Szerintem fennáll a lehetőség, hogy ez a pasi az orrodnál fogva vezet Téged. Mi az, hogy a pénz miatt nem válik el??? Főleg, ha még gyerek sincs? És micsoda kapcsolat az, ahol félni kell bevallani, hoyg elszegényedett a családom?! Attól én még ugyanaz az ember vagyok! Döntse el a pasi, hogy társ kell neki, vagy üzlettárs!

Én a helyedben mindent elmondanék neki - magyarázattal, hogy miért titkoltam el ezeket a dolgokat. Én azt javaslom, egyszerre - mert az kiakasztóbb, hogy egyik sokk után 1-2 hét múlva kiderül, hogy még ez is, meg az is van...

Biztosan megdöbben, hogy titkolóztál - de ha szeret, némi hirtelen sokk után ezen túlteszi magát, és együtt maradtok! mert ezeken nem múlhat semmI!

Hypathia

2009. jún. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!