Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen a "Jó Pasi"?
A lányok a jó pasikat keresik, kinek milyen az izlése, de úgy mégis mikor számít egy pasi jónak?
Legyen férfias? Mit értünk ezalatt?
Legyen sportos? Kigyúrt izomagyú?
Legyen pénze és kész?
Legyen vicces, vagy gyerekes, vagy komoly?
Vagy mi van ha érzelgősebb, csendesebb?
Az már nem is számít hogy bármit megtenne érted, de neked mégsem jön be?
Fiatalon kiélheted az életed, de nem biztos hogy végül olyannak szülsz gyereket aki meg is érdemli, aki mellett boldog lennél életed végéig, de 30 fölött már nem számít csak legyen valakid.
Én megtaláltam álmaim férfiát.
Férfias. Vagyis fel tudok nézni rá, ő a védelmezőm, a lovagom.
Sportol is, és sportos is (bár a sportos nálam nem kitétel). Egy sportoló férfi azért szimpatikus, mert hosszan megóvja egészségét és a sport fejleszti a jellemet is a testen kívül, a sportolók jobban tudják kezelni a konfliktusokat. Nálam ezért előny. És persze növeli a kitartást. :)
Pénze nincs, de nekem ez sem szempont.
Legjobban azt szerettem benne, hogy él belül az a kisfiú még akit oviból ismerek, megvan benne a játékosság, a kaland vágy. És tud komoly is lenni, ha a helyzet úgy kívánja.
Érzelgős az taszító. Nem azért mert a férfi nem érezhet, hanem mert az érzelgős az már a faszent ellentéte. És nőben sem szívelem, ha valaki csak ömleng a belső világáról állandóan.
Csendes is jó. A csendes fiúk kevésbé problémásak, és jókat lehet velük beszélgetni.
De számít, hogy megtenne értem, és igen bejön ez a hozzáállás.
Nem élem ki fiatalon az életem. Én élni szeretek.
Van még kérdés?
Hogy komolyabb választ is kapj:
Az, hogy ki a jó pasi, attól függ, mire van szükséged.
Ha villogni akarsz vele, akkor legyen férfias (macsós), és legyen sportos alakú.
Ha le akarod vágni, akkor legyen pénze.
Ha nevetni akarsz mellette, akkor legyen vicces.
Ha anyáskodni akarsz fölötte, akkor legyen gyerekes.
Ha filozofálni akarsz vele, akkor legyen komoly.
Ha érzelgős beállítottságú vagy, akkor legyen érzelgősebb, csendesebb.
A jó pasi egyébként az, akit TE annak tartasz. Akinél nem mérlegeled a fentieket, mert amikor vele vagy, akkor valami olyasmit érzel, amit nem tudsz a nevén nevezni, és nem tudod megmagyarázni az okát. Egyszerűen csak jó vele, és kész...
milyen számomra a jó pasi?
fontos, hogy legyen egy kiállása, stílusban passzoljon hozzám, vagy legyen olyan stílusa, ami tetszik. sportosság nálam sem kitétel, lehet sportos, vagy csontváz :DDD persze csak átvitt értelemben. nem vonzódom a puhos, vagy a testesebb fiúkhoz. a pénz sem számít igazán, de jó, ha a saját lábán meg tud állni. A humor viszont nagyon fontos, és annál nincs is jobb, amikor nem egyedül hülyéskedem, mert van egy cinkostársam. viszont ha a helyzet úgy hozza, nem árt ha tud komoly is lenni. a csendesség számomra nem fontos, egy pörgős, társaság középpontja srác éppúgy fel tudja kelteni az érdeklődésem, mint egy csendesebb, bár az sem olyan király, ha nagyon otthonülős típus, mert én állandóan pörgök. az érzelgősség csak bizonyos mértékig megengedett nálam, inkább legyen csak kicsit érzelmes, és ne érzelgős. amúgy meg hiába tenne meg egy srác értem bármit, ha nem vonzódom hozzá, vagy nem fog meg semmi benne, akkor bizony semmi sem lesz a dologból. viszont minden nőben él még a kislányként dédelgetett álom, hogy egyszer eljön a szőke herceg... épp ezért a srácoknak elég nehéz dolguk van. vagy herceggé válnak, vagy olyanná, ami jobb annál. szóval hajrá srácok! :DDD
A ˝jó pasi˝ mindenki számára mást jelent.
Nekem a jó pasi,ahogy írtad férfias. Látom benne az erőt, és nem feltétlen fizikailag hanem szellemileg.Erős tud maradni egy helyzetben, amikor mondjuk én bepánikolok. Tudom, hogy nincs miért félnem mert ott van mellettem, és valahogy megoldódik a helyzet.
Legyen sportos? Nekem ez annyira nem kizáró ok, persze ne legyen hordó, de egy normál testalkatú srácra vágyom, nem kell két ajtós szekrény legyen én attól előbb ijedek meg, mint beájulok, hogy jaj de vagány.
Legyen pénze? Legyen pénze, de nem kell túl gazdag legyen. Legyen velem egy szinten, az előző kapcsolataimban jóval szegényebbek voltak nálam és bizony többször érezték ők is és én is kellemetlenül magam.Ezt remélem jól érted.
Igen, legyen vicces, és ne legyen túl pesszimista, tudja, hogy mindig van kiút és ne legyen fanyar aki mindenhol mindenben a rosszat látja, attól hogy vicces humoros lehet komoly a kettő nem zárja ki egymást. Amikor komolynak kell lenni legyen komoly, ha lehet viccelődni viccelődjön. Ahogy a helyzet megkívánja.
Nekem sokat számítanak az érzelmek, de ne legyen csöpögős,legyen normál keretek között. A lényeg, hogy szavak nélkül is érezzem hogy szeret és inkább tettekkel bizonyítsa.
Nekem jó pasi, aki szeret minden körülmények között, akinek nem ciki a barátai előtt megfogni a kezem, aki félt és érdekli mi van velem. Akiben megbízhatom, aki hűséges hozzám és tisztel engem. Ha kapnék egy ilyen srácot biztos, hogy nem engedném el,és cserébe én is ugyanezt biztosítanám neki. :)
Ne felejtsük el, hogy kell egy bizonyos külső szimpátia is ami alapján beindul az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!