Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ért egy lány pasis viselkedés alatt?
ÉRzelmileg is legyél férfias, és racionális szempontból. Ne csak abból látszódjon a férfiasságod, hogy valami lógy a lábad közt. Legyél magabiztos, határozott és hiteles. Nem tudom, hogy mennyit tudtam segíteni...:D
szóval merd elmondani a véleményed és az érzéseid. Kérdezd meg tőle, hogy ezt hogy érti! Hogy miben legyél férfias! Ha erre nem tud normális választ adni, akkor nem elég érett egy kapcsolathoz. Mert nem tudja, hogy mit szeretne.
Te is pontosan tudod, hogy miről van szó, csak könnyebb, ha mi mondjuk ki, mert akkor nem tűnsz hülyének:)
Azt szeretné, hogy vezesd a szexuális együttlétben, mert fél attól, hogy a tapasztalatlansága elijeszt. Ám, ha mindketten szüzek vagytok akkor kemény menet lesz, hiszen te honnan tudnád jobban, mit kell tenned, mint ő?
Határozottságot vár, hogy finoman terelgesd és a félelmei miatt ne hagyd kibújni a dolog alól.
Ez olyan, mint amikor nagyon akarsz valamit, de nem szeretnéd elmondani, csak megkapni akarod. Pont erről van szó itt is. A szexről, hogy abban vezesd, na és persze, hozz döntéseket, ma mozi, ma séta... Aztán majd jól besokall, hogy nem hagyod dönteni:D Ördögi kör.
Szerintem azt várja tőled, amit az előző kapcsolatából a pasitól. Az a véleményem, hogy már nem szűz, csak az egyéb sztereotípiák miatt nem meri neked bevallani... Mondd neki, hogy azzal a mondattal, hogy 'erre neked kéne rájönni', sokat nem segít. Sőt, semennyit! Nem vagy gondolat olvasó! ÉS hogy szűzen meg félig gyerek fejjel honnan tudnád, hogy mi kell egy nőnek? A felnőtt példányok se tudják :D (bocsi, ezt muszáj volt :D)
Elég gyerekes és érettlen barátnőd van. Ezt is elmondhatod neki. Biztosan elkezd majd rinyálni, de csak kibukik belőle, hogy mit akar. Ha meg mégsem, akkor ez bizony nem lesz hosszútávú.
Köszönöm a választ!
Hát ő azt állítja érett felfogása van, mert mindig a "felnőtt" nagyobb korosztállyal lóg. Hát nem tudom ebből mi igaz. Eddig annyit tapasztaltam tőle amióta ismerem. Hogy Tanul, Facebookon lóg.
Hát cimbi, szerintem ez azt jelenti (magamból kiindulva), hogy a f@sza teele van veled, amiért nem teljesíted a ki nem mondott vágyait... Vagy elütötte egy busz :D (na jó, megint bocs...)
Szóval ha nem egy busz tett benne kárt, akkor valószínüleg meg van sértődve. Lehet, hogy azért van kapcsolatban, mert még vár, hátha mégis csak rájössz a telepátia segítségével az annyira titkos kis vágyaira, hogy még ki sem meri őket ejteni a száján. :)
szerintem kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja ezt. ÚGysem fogsz normális választ kapni (az eddigiek alapján), de legalább megpróbáltad... Sajnálom...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!