Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol tudnék valakit megtalálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék valakit megtalálni akiről csak annyit tudok melyik városban lakik?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 23:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Magándetektív.
2012. márc. 4. 23:03
 2/17 anonim ***** válasza:
facebookon.
2012. márc. 4. 23:03
 3/17 anonim ***** válasza:

Na és melyikben, fiú vagy lány az illető?

Lehet engem keresel! :D

2012. márc. 4. 23:04
 4/17 anonim ***** válasza:
nagyon nehezen,kb hány éves? annyit csak tudsz hogy ráncos e a búrája vagy sem,ha nem akkor 10 és 40 között lehet,no meg fiú e vagy lány? az is nagyban leszűkíti a kört,én átböngésznék pár közösségi oldalt,beírod amit biztosra tudsz róla,és végignézegeted őket.
2012. márc. 4. 23:05
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem mindenki van ám fent ezeken az oldalakon.
2012. márc. 4. 23:05
 6/17 anonim ***** válasza:
a nevét tudod?ha igen a kettőből valamit csak össze lehet hozni.25/L
2012. márc. 4. 23:11
 7/17 anonim ***** válasza:
Elmész a városba és ráböksz az első szembejövőre. Ha tudod a nemét, nevét, korát, nickjét, érdeklődési körét, barátait, stb. akkor persze lehet szűkíteni a kört ügyesen. Szóval mit tudsz még?
2012. márc. 4. 23:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem olyan nehéz az. A lakosság fele ugye kapásból kiesik, aztán életkor szerint is lehet szelektálni, érdeklődési kör is szűkíti a kört, majd szépen megkérdezel pár helybélit... oké, vidéki városra gondoltam, abból is valami normális, élhető kaliberű megyeszékhely max. Szeged és efölött kilőve...
2012. márc. 4. 23:15
 9/17 A kérdező kommentje:

Fiú és hajdu-bihari

Semmi mást nem tudok róla se a nevét se az érdeklődési kőrét semmit. És az se biztos h. fennt van valahol. Én sem vagyok fenn sehol.

2012. márc. 4. 23:49
 10/17 anonim ***** válasza:

iwiw

ha regisztrálva van szerencséd van :D

2012. márc. 4. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!