Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtalálni valakit csak név...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtalálni valakit csak név alapján Bp. En lehetséges?

Figyelt kérdés

Tudom, hol lakik, vagyis a kerületet csak, a nevét, hol dolgozik, van esély rá, hogy megtaláljam? Telefonszám, lakcím...stb?

A munkahelyén sajnos nem tudom keresni, mivel a közszférában dolgozik, én nem nagyon tudok indok nélkül a közelébe kerülni. A face..bookon megtaláltam, írtam is neki, de nem használja, így az reménytelen! Valaki tudja, hogy léphetnék vele kapcsolatba?

Előre is köszönöm a segítséget!

2012. febr. 25. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
telefonkönyvről hallottál?
2012. febr. 25. 12:30
 2/10 anonim ***** válasza:

ÁÁÁ... több infó kell!

Ennyiből még a KGB sem találná meg.

2012. febr. 25. 12:32
 3/10 A kérdező kommentje:

Pest megyében élek, és az itteni telefonkönyvben nincs Budapesti rész! :( De egyébként hallottam róla, hogy létezik ilyesmi alkalmatosság! :)

28/N

2012. febr. 25. 12:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Rendőrségen kérhetsz köröztetést, akkor megkeresik megadják neki az adataidat és ha akar felveszi veled a kapcsolatot.
2012. febr. 25. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
hanyadik ker?
2012. febr. 25. 12:37
 6/10 A kérdező kommentje:
3.-ik kerület, de lehet, hogy a 2.-ik. A 3.-ik a biztosabb!
2012. febr. 25. 12:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Azért a rendőrséget csak nem vonom bele! Kiröhögnének, ha megmondom, hogy bocsi, teszik egy pasas akivel egyszer találkoztam, és szeretném köröztetni!
2012. febr. 25. 12:51
 8/10 omba ***** válasza:

Pest megyében másféle internet van?

[link]

2012. febr. 27. 10:45
 9/10 A kérdező kommentje:

Omba! Köszönöm, ezt eddig nem találtam meg, csak a mobil szolgáltatók tudakozóján kerestem! De sajna egy névre talált a 2. és 3. kerületben is! Ez az én nagyobb gondom. De Azthiszem holnap felhívom mindkettőt!

Köszönöm!

2012. febr. 27. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is keresek valakit,sajna csak egy keresztnevet tudok:(
2013. febr. 25. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!