Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért nem vett fel az uj msn-jére?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem vett fel az uj msn-jére?

Figyelt kérdés
a volt barátommal nem rég szakitottunk és monta hogy maradjunk jó barátok,nade most csinált egy uj msn-t legalább 1.hete kb. és engem nem vett fel.és van neki barátnöje
2009. jún. 8. 22:36
 1/5 anonim válasza:

Lehet, hogy igazából le szeretné zárni veled teljesen a kapcsolatot. Vagy esetleg attól tart, hogy az új barátnője nem nézné jó szemmel, hogy az exével msn-ezik.

23/F

2009. jún. 8. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanezt csinálta egy exem anno, én csak azt nem értem h akkor minek a képmutatás? mondja meg a frankot, nem kell a duma h barátok meg stb.
2009. jún. 8. 22:45
 3/5 A kérdező kommentje:
pontosan
2009. jún. 8. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy jó barátok maradtok, nem feltétlenül jelenti azt, hogy folyamatos internet- telefon, vagy akármi összeköttetésben álltok.

Én azt az embert tekintem jó barátomnak, akivel mondjuk fél év távollét utáni találkozáskor ugyanúgy tudok beszélgetni és hülyéskedni, mintha el sem váltunk volna.

Szerintem könnyebb az exednek új életet kezdeni, ha nem áll veled olyan szoros kapcsolatban, csak szerintem ezt félt neked megmondani (biztos, hogy nem akart megbántani).

Különben egy szakítást tényleg könnyebb feldolgozni akkor, hogy a két fél igyekszik távol tartani magát egymástól.

2009. jún. 9. 00:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Meglehet inkább személyesen beszélne veled, mert ott nem látná azt a rengeteg helyesírási hibát amit msn-en írdogálsz!
2009. jún. 9. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!