Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány akinek már volt dolga fitymaszűkületes fiúval?
Nekem is volt fitymaszűkületem, de még kisgyerekként megműtötték. Nem érdekel, hogy nem tetszik a válaszom, de hallgatni kéne azokra, akik azt javasolják küldd el orvoshoz a barátodat. Kap egy érzéstelenítőt, és kész is. Lehet, hogy ő már ezt is élvezi, de jobban fogja élvezni utána.
27F
Mint mondtam, a fitymaszűkület egy betegség, aminek lehet szövődménye is.
Jobb lenne, ha még egyszer átbeszélnéd Vele a dolgokat.
Egyébként a kérdésedre válaszolva: maximum orálisan tudod kielégíteni fájdalom nélkül.
Nekem van egy barátnőm, aki egy ideig óvatoskodott egy fitymaszűkületessel, aztán rábeszélte a műtétre. A csávó azóta is néha felhívja (tizenéve volt), hogy ha ő nem beszéli rá a műtétre, akkor a mai napig nem élvezné a szexet, és iszonat hálás neki.
Szóval figyi. Óvatosan. Ha te még szűz vagy, akkor gondolom úgyse órákat akarsz reszelni úgy, hogy te vagy felül, tehát nem kell félni. Majd úgyis jelzi, hogy hogyan jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!