Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek együtt kell lenniük azok együtt is lesznek?
Nem tudok felejteni, november óta(97napja) nem beszéltünk már egy kukkot sem és nem tudom elfelejteni, pedig vhol a szívem mélyén még gyűlölöm is...De hiányzik is, eszméletlenül. Elég ambivalens érzések fűznek felé és nem tudom, h mit tegyek.
Ő kosarazott ki, miután azt mondtam neki, h szeretem. Hülye kifogásokkal, de kikosarazott és ezt elfogadtam. soha többé nem fogom keresni és nem is kerestem eddig sem, de sokszor egyszerűen csak egy ölelés erejéig is úgy vele lennék...nehéz ez nekem és a fejem is belefájdul, de mit tegyek ha nem tudom kiverni onnan....
"de most mégis mi a francot tehetnék?"
Mit, mit...
Gyere, szeress inkább belém!
Hidd el, jobban jársz, mintha rágod magad egy olyan dolgon, amin nem nagyon tudsz változtatni. Így csak tönkreteszed magad.
Ha pedig belém szeretsz, akkor megint boldog tudsz lenni, örülni az életnek, boldogan várni a következő napot, vagy órát, hogy megint találkozhatsz velem, érezheted a forróságot, mikor átölellek, megcsókollak...
Na milyen ajánlat? :-) Nem minden nap kapsz ám ilyet!
Nagyon kedves vagy:) és a vicc az, h miután szétmentünk próbálkoztam is netes társkereséssel, de nem jött össze.
20 éves vagyok a francba, nem kell nekem 41 éves...
41???
Na nem, annál azért öregebb vagyok! :-DD
"nem szeretném szénné alázni magam"
Döntsd már el, hogy mit akarsz b@zdmeg!
Ha a kib@szott büszkeséged fontosabb, mint ő, akkor nincs miről beszélni..
Ha meg igazán szerelmes az ember lánya/fia, akkor leszarja a büszkeségét, már nem azért..
Ha vissza akarod kapni, hajrá!
Ha meg nem, fölösleges itt sajnáltatnod magad.. Te is tudod, hogy hiába nyalogatod a sebeidet.. attól még ugyanúgy tudod azt, hogy sz@rt se tettél azért, hogy visszakapd és soha nem lesz jobb... Sőt!
ma 16:12
lool de alpári vagy vazzee
tegnap 16:12
Mégis mit tehettem volna/tehetnék? Kezdjek el neki írogatni, tapadjak rá. Ez egyenes úton vezetne ahhoz, h meg is utáljon. Persze ha még nem utál...
Nagyon hiányzik, de valószínűleg el kéne engednem.
Ne írogassál neki, hanem emeld fel a valagad és beszélj vele! Ha nem akarja, fogadd el. Ha akarja, 1értelmű..
Nem értem minek írsz ki kérdést, ha nem a megoldás érdekel, hanem az, hogy sajnáljon valaki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!