Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehtném túl magam az első szakításon? 12 éves vagyok és mozt mondhatjátok hogy fúúj ribanc, meg hogy 12 évesen még tanuljak, ne pasizzak de ez más!
Figyelt kérdés
a fiú 14 éves, már több mint egy éve együtt voltunk de tegnap bejelentette hogy el kell mennie, amerikában fog élni örökre...távkapcsolatot nem akartunk mert úgy gondoljuk attól még csak jobban fájna. egész nap sírok, tegnap is 7kor átjött a fiú és még 9-kor is az ölében sírtam, 10-11 körül elaludtam de éjféltől már végig pityeregtem és úgy érzem soha nem fogok már nvetni....furcsa ilyet látni egy 12 évestől hiszen a többség azt mondja ilyen korban nincs igaz szerelem, de ők tévednek, igenis van! ma fogok utoljára az ölében aludni :'(. és ami a lgfurcsább hogy nem is akarom őt elfelejteni de mégis muszáj lesz, segítenétek öteleteket adni? hiszen ti mégis csak tapasztaltabbak vagytok....2012. márc. 4. 11:36
21/22 anonim válasza:
Örülök.:) Látod, a felnőttek mégis igazat mondanak.:D
22/22 A kérdező kommentje:
csak részben... :) mert ha nem lett volna a a legjobb barátom aki "felrángatott a padlóról" és lelket öntött belém, mostanra már emós lennék.
Ja és ő is fiú és 15 éves...úgy látszik én a fiúkkal jövök ki jobban :)
2012. aug. 24. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!