Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tehtném túl magam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehtném túl magam az első szakításon? 12 éves vagyok és mozt mondhatjátok hogy fúúj ribanc, meg hogy 12 évesen még tanuljak, ne pasizzak de ez más!

Figyelt kérdés
a fiú 14 éves, már több mint egy éve együtt voltunk de tegnap bejelentette hogy el kell mennie, amerikában fog élni örökre...távkapcsolatot nem akartunk mert úgy gondoljuk attól még csak jobban fájna. egész nap sírok, tegnap is 7kor átjött a fiú és még 9-kor is az ölében sírtam, 10-11 körül elaludtam de éjféltől már végig pityeregtem és úgy érzem soha nem fogok már nvetni....furcsa ilyet látni egy 12 évestől hiszen a többség azt mondja ilyen korban nincs igaz szerelem, de ők tévednek, igenis van! ma fogok utoljára az ölében aludni :'(. és ami a lgfurcsább hogy nem is akarom őt elfelejteni de mégis muszáj lesz, segítenétek öteleteket adni? hiszen ti mégis csak tapasztaltabbak vagytok....
2012. márc. 4. 11:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
11:47es vagyok,én is pont 10 évvel vagyok idősebb,nem a levegőbe beszéltem,tapasztalatból
2012. márc. 4. 12:30
 12/22 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok, és több szerelmi csalódáson vagyok már túl, és még mindig élek. most pl átvertek, és igen, rossz érzés, de túl lehet rajta lépni. mondom, pár hónap.
2012. márc. 4. 12:39
 13/22 anonim válasza:
nemtudom...12 vagyok én is,régen (má jo sok éve) beleszerettem valakibe,régen beszéltünk,azóta nem létezen neki, és nemtudom elfelejteni....(nem vagyok ribanc,és ez az első "szerelmem")
2012. márc. 4. 13:49
 14/22 anonim válasza:
*létezem
2012. márc. 4. 13:49
 15/22 anonim ***** válasza:
figyelj pontozz le nyugodtan,mi csak válaszoltunk a kérdésedre,ha nem érdekel az idősebbek mit mondanak minek teszel fel kérdést? komolyan nem értem ezeket a kislányokat,ha nem tetszik a válasz lepontoznak meg,kiakadnak
2012. márc. 4. 14:05
 16/22 anonim ***** válasza:

jah, most mi felejtsük el helyetted? vagy mi? mindenki azt hiszi ennyi idősen, hogy hű de nagyon szerelmes volt, meg ezek valódi érzelmek, de csak pár év múlva jönnek rá, hogy ez nagyon nem így van. tudom, én is voltam ennyi idős, én is "szerelmes" voltam. szóval tudom, miről beszélek.

mondtunk tanácsokat, vagy megfogadod, vagy felháborodsz azon, hogy esetleg a nálad tapasztaltabbak jobban tudnak valamit, ez a te döntésed. látom inkább az utóbbi választod. de akkor meg minek kérdezel?

2012. márc. 4. 14:10
 17/22 anonim ***** válasza:

Nézd ésszerűen: az derül ki abból, hogy most fáj, hogy ami volt, az értékes volt. Később lehet, hogy már nem így látod, de az majd később lesz.

El fog múlni, és lesz más, mert különben kihalna az emberiség.

Milyen rossz lenne, ha nem fájna, vagy gyorsan elmúlna a rossz érzés, mert akkor később nem gondolkodnál el azon, hogy kit engedsz ilyen közel magadhoz.

2012. márc. 4. 14:18
 18/22 A kérdező kommentje:
nem pontoztam senkit! POzitívat se adtam...nem én voltam
2012. márc. 4. 15:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Na, sikerült túllépned rajta? :)
2012. aug. 24. 14:36
 20/22 A kérdező kommentje:
igen....:)
2012. aug. 24. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!