Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent ez? A barátom ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ez? A barátom ezt irta valakinek

Figyelt kérdés

Ha a barátom ezt irta valakinek(egy lánynak):mi újság veled? mit csinálsz ma este?? lesz buli? Szerintetek mit akart ezzel?

1 éve vagyunk együtt,távkapcsolat 23/L ő 29/F

2012. márc. 4. 11:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Először azt hittem valami idegen nyelven lesz és nem tudod lefordítani. :)

A következőket jelenti:

A fiút érdekli hogy mi újság a lánnyal, hogy mit fog este csinálni, és hogy lesz-e buli.

Tudod a férfiak azt írják amit gondolnak.

2012. márc. 4. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
kb ezt akarta: mi újság veled? mit csinálsz ma este?? lesz buli?
2012. márc. 4. 11:30
 3/12 anonim ***** válasza:
14éves lány vagyok egy 23 éves fius ir nekem ilyet,és van baránöje együtt vannak 3 éve és szereti öt.......ne eggodj
2012. márc. 4. 11:31
 4/12 A kérdező kommentje:
csak én nem irosgatok más pasiknak ilyet "hogy mit csinálsz este?" :( mert nekem ez úgy jönne le,hogy ráérsz amúgy este,találkozunk.
2012. márc. 4. 11:41
 5/12 Shai-Hulud ***** válasza:
Igen, a lányok nem mindig azt mondják, amit gondolnak. A pasik ennél egyszerűbb felépítésűek. Ja és nem tudnak a sorok között olvasni. :-)
2012. márc. 4. 11:43
 6/12 szamóca.. ***** válasza:
ennyi idősen azért... hát na lehetne több eszed leírom ha kigondoltam:D azért vagy féltékeny mert megkérdezte mit cisnál ma este? te nem írsz ilyeneket másnak.. miért nem? vmi rosszat jelent? írj nyugodtan, normális ember ezen nem akad ki..
2012. márc. 4. 11:46
 7/12 anonim ***** válasza:

1. Honnan tudod, hogy ezt írta neki, olvasod az üzeneteit?

2. Ha már eldöntötted magadban, hogy nem hiszel neki, akkor minek teszed fel ide a kérdést?

3. A távkapcsolat nem kapcsolat, szart sem ér kb, kivéve néhány nagyon egyedi esetet. Én egy ilyet ismerek, de ott akkora volt a bizalom, hogy eszükbe sem jutott a másik után kémkedni.

2012. márc. 4. 11:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezek a kérdések pont azt jelentik, amit jelenteni hivatottak. Megkérdezte, és slussz.

Nekem is van párom, meg nem egy női ismerősöm, akikkel -mondhatni- bizalmas viszonyban vagyok, és én is szoktam üzenetben vagy akár élőszóban ilyeneket kérdezni tőlük, ahogy hasonlóképp ők is tőlem.

Viszont nincs emögött semmi "hátsó szándék", puszta érdeklődés az egész.

Ha lenne, akkor nyilván nem lennék olyan hülye, hogy "maradandó formában" érdeklődnék az illető hölgy aznapi, vagy hétvégi programja felől. ;)

F/42

2012. márc. 4. 11:55
 9/12 anonim ***** válasza:
ez most komoly, 23 évesen? :D Mert ha 15 vagy, még meg is értem...
2012. márc. 4. 12:11
 10/12 A kérdező kommentje:
Jó lehet kiröhögtök,de ennek voltak előzményei. Az elmúlt pár hónapban az exe is felkereste,akit nem akart elküldeni (gondolom h ne bántsa meg),legutóbb pedig a gépe tele volt a volt barátnője félmesztelen fotóival,aztán szakitottunk kb 3 hétre és mondták nekem barátaim h egyből fűzögetett egy lányt,megadta neki a telefonszámát és mindenáron talizni akart a csajjal.:( Szóval ok nélkül nem kérdeztem volna meg ezt,csak ezek után elbizonytalanodtam.
2012. márc. 4. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!