Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez? A barátom ezt irta valakinek
Ha a barátom ezt irta valakinek(egy lánynak):mi újság veled? mit csinálsz ma este?? lesz buli? Szerintetek mit akart ezzel?
1 éve vagyunk együtt,távkapcsolat 23/L ő 29/F
Először azt hittem valami idegen nyelven lesz és nem tudod lefordítani. :)
A következőket jelenti:
A fiút érdekli hogy mi újság a lánnyal, hogy mit fog este csinálni, és hogy lesz-e buli.
Tudod a férfiak azt írják amit gondolnak.
1. Honnan tudod, hogy ezt írta neki, olvasod az üzeneteit?
2. Ha már eldöntötted magadban, hogy nem hiszel neki, akkor minek teszed fel ide a kérdést?
3. A távkapcsolat nem kapcsolat, szart sem ér kb, kivéve néhány nagyon egyedi esetet. Én egy ilyet ismerek, de ott akkora volt a bizalom, hogy eszükbe sem jutott a másik után kémkedni.
Ezek a kérdések pont azt jelentik, amit jelenteni hivatottak. Megkérdezte, és slussz.
Nekem is van párom, meg nem egy női ismerősöm, akikkel -mondhatni- bizalmas viszonyban vagyok, és én is szoktam üzenetben vagy akár élőszóban ilyeneket kérdezni tőlük, ahogy hasonlóképp ők is tőlem.
Viszont nincs emögött semmi "hátsó szándék", puszta érdeklődés az egész.
Ha lenne, akkor nyilván nem lennék olyan hülye, hogy "maradandó formában" érdeklődnék az illető hölgy aznapi, vagy hétvégi programja felől. ;)
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!