Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetek ilyen pancser? :@

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ilyen pancser? :@

Figyelt kérdés

Sztem manapság elég ritka, h valakinek 18 évesen nem volt még egyetlen barátnője sem. Sajnos velem ez a helyzet. Nem tudom pontosan, hogy mi a probléma velem. Eddig akárhányszor megtetszett egy lány, őt sosem érdekeltem. Sajnos ez fordítva is mindig igaz volt.

Mi a francot csináljak, hogy végre találjak valakit, akivel megfelelünk egymásnak??! Most már nagyon elegem van. Lehet, h hülyén hangzik, de figyelmet igénylek.

Nincsenek extrém problémáim, nem vagyok egy hülye gyerek, viszonylag jól nézek ki, és sztem nem is vagyok túl mufurc.

Jah, lehet h túl válogatós vagyok, de akkor is. Mit tudtok ehez hozzáfüzni? És javasolni?

2009. jún. 8. 19:59
 1/9 anonim ***** válasza:
hát öö nem volt szerencséd..talán ne válogass annyira hanem ismerd meg jobban a csajt:)
2009. jún. 8. 20:08
 2/9 A kérdező kommentje:
18/F vagyok, de sztem kiderült. :D
2009. jún. 8. 20:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban nem külső alapján vagyok válogatós. Meg csak azért nem akarok barátnőt hgy legyen. Lehet, hogy b*zisan hangzik, nekem az érzelmek hiányoznak.
2009. jún. 8. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ez egyátalán nem az:D hát persze ugy ne is keress vkit csak h legyen..:) kiszemelt sincs most?
2009. jún. 8. 20:16
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

Esetleg állj fel a számítógép elől? Menj bulizni, ismerkedni, egyetemre, gólyatáborba.

Menj el fesztiválokra, ott napokig sátorozva sok időd van ismerkedni a neked szinpatikus lányokkal. És most nem a részegen sátorban döngetésre gondolok.

2009. jún. 8. 20:19
 6/9 A kérdező kommentje:

Most is tetszik egy lány, de sajnos alég bizalmatlan. Nem igazán akar velem beszélni se. Innentől meg csinálhatok akár mit. Mondjuk csinálnék is, ha azzal elérnék valamit.

Az idő múlásával egyre kevesebb esélyt érzek arra, hogy lesz valakim.

2009. jún. 8. 20:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Találkozok eleget lányokkal, de sajna a többségük csak úgy gondol rám, hogy egy jópofa gyerek, és nem úgy hogy egy "pasi". Velem legfeljebb barátkozni akarnak, többet nem.
2009. jún. 8. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

én is hasonló problémákkal küdők annyi különbséggel, h nincs kiszemeltem és nem nagyon tudok hol ismerkedni mert nem vagyok az a bulizós típus. ugyanakkor fontosak az érzelmek és egy olyan vki aki ezt viszonozni tudja :)

nem vagyok csúnya, meg buta sokan is kérdik h mért vagyok egyedül (nem nagyképűségből mondom) szóval sztem is járj el bulizni nyáron fesztiválokra v nyári munkába is lehet sztem ismerkedni:)

2009. jún. 8. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

"Sztem manapság elég ritka, h valakinek 18 évesen nem volt még egyetlen barátnője sem."

Attól függ, mit értesz barátnőn. Ha olyan kapcsolatra gondolsz, ami legalább néhánx hétig tart, és rendszeres szexszel jár, akkor nem is olyan gyakori 18 éves kor alatt (az más kérdés, hogy ki mit hazudik arról, hogy hány tucat nője volt már. Az átlag egy élet alatt 4-5 szexuális kapcsolat, miközben kétségtelenül vannak nőfalók több száz kapcsolattal).

"Nem tudom pontosan, hogy mi a probléma velem."

Meg kell vizsgálnod, hogy rendelkezel-e a nők szemében vonzó tulajdonságokkal, és képes vagy-e megfelelően viselkedni. 18 évesen még nincs kialakult személyiséged, bőven tudsz fejlődni.

"Eddig akárhányszor megtetszett egy lány, őt sosem érdekeltem. Sajnos ez fordítva is mindig igaz volt."

Azok közül a nők közül kell válogatni, akiknél van esélyed. Ezen sok múlik. Azok, akiknek sok nőjük van, nem válogatósak. Figyelmesek, észreveszik, ha valahol lehetőségük nyílik és kihasználják.

"Mi a francot csináljak, hogy végre találjak valakit, akivel megfelelünk egymásnak??!"

Kétféle ember van. Van, aki kipróbál akár 100+ kapcsolatot, néhány hetente szakít és másikat kezd, és aztán nem mozdul tovább, amikor az egyik nagyon bejön.

Vannak olyanok is, akiknek nagyjából világos elképzelésük van arról, milyen nő kell nekik, és a megfelelő helyen keresik őket, évekig ismerkednek, barátkoznak velük, aztán ha elég évet elsertepertéltek egy nő körül, az rájön, hogy a férfi hű társuk lehet, és összeházasodnak.

Mindkét módszer vezethet boldog házassághoz a végén.

"Most már nagyon elegem van. Lehet, h hülyén hangzik, de figyelmet igénylek."

Az utóbbi félmondat mit jelent? Azt akarod, hogy a nő támogasson, babusgasson? Ezt sürgősen felejtsd el, mert ez az egyetlen dolog, amit NEM kaphatsz meg egy nőtől, legalábbis 35-40 év alatti nőtől.

"Jah, lehet h túl válogatós vagyok, de akkor is."

Mivel semmi olyan tipikus problémát nem írtál, hogy "félénk vagyok" meg "nem merem megszólítani", szerintem a probléma vagy az, hogy válogatós vagy.

2009. jún. 8. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!