Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek a srácnak? Ha nem lenne pasim akarna valamit? FONTOS!
Kicsit több mint 1 éve ismerem a haverom, akit amikor megláttam azonnal megtetszett:$ 2x smároltunk (mindig ő kezdeményezte), de sose jártunk. :/ Aztán nem is beszéltünk egy pár hónapig, egy kis ideje beszélünk megint. Aztán kérdeztem hogy miért csókolt meg, ha nem tetszek neki? Erre azt válaszolta hogy ő sose mondta hogy nem tetszek neki, csak hogy maradjon meg ez a viszony. És kérdeztem hogy tetszek még neki? Azt mondta hogy ne ezt a szót használjam, inkább azt hogy szimpatizál velem. Kérdeztem ha nem lenne pasim, akkor? Ő mondta, hogy: De van,szóval tárgytalan. :)
Egyébként észrevettem hogy tetszek neki... mert bulikban mindig nézett, ott volt ahol én, ilyenek.
Nem csalom meg a barátom,de már nem olyan a kapcsolatunk mint az elején, 8 hónapja vagyunk együtt.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!