Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ez, hogy egy 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez, hogy egy 25 éves srácnak tetszek?

Figyelt kérdés
Normális, hogy apum munkatársa(fiatalabb, mint apa)egy 25 éves srác flörtöl velem, vagy tán tetszem is neki. Tegnap egy esküvőn találkoztunk, és ott elvoltunk, meg elmentünk sétálni, beszélgettünk, elkérte az msn-emet és a számomat. S mikor elmentek, nem sokkal utána ír sms-t, hogy aludjak jól, meg puszi. Ma pedig msn-eztünk, és hogy tündéri vagyok, meg megint a jó8, puszi.Gondolom tudja, hogy ebből nem lesz semmi, mert én 15 vagyok, vagy lehet? Nem tom, h mit érzek. Persze biztos nem szerelmet, 1 találkozás után, de abban sem vagyok biztos, h érzek valamit.:S Illetve kérdezte, hogy nem mennék-e el velük az aqua parkba? Szal most mi van, nem hiszem, hogy csakle akarna fektetni, mert apával találkozna minden nap és... Adjatok tanácsot, légyszíves!
2009. jún. 7. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem nem korfüggő...
2009. jún. 7. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
de egy 25 évesnek más igényei vannak mint egy 15 évesnek.
2009. jún. 7. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy 25 évesen egy 15 éves csak ágyba akar vinni. Szóval ez tuti több annál.
2009. jún. 7. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:

hát nekem van olyan osztálytársam(16) akinek 26 éves barátja van, és nagyon jól megvannak.

Mondjuk én tuti nem engedném a lányomnak hogy ennyi év korkülönbség legyen a barátja és a leendő lányom között.

Szerintem beszélgessetek még sokat msnen, vagy akár személyesen, de ne engedd magad túl közel hozzá.

És hozd fel apudnak hogy szoktatok beszélgetni (mondjuk lehet kapna 1 képet)

2009. jún. 7. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát épp ez az, én is ezek miatt az igények miatt parázok!

Meg ugye, h nem tom, mit érzek (de arra magamnak kell rájönni).

Azért még várom a válaszokat.:)

2009. jún. 7. 21:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Mien képet kapna ki? Ezt nem értem pontosan bocsi.
2009. jún. 7. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

valoszinuleg vagna egykepet akart lenni

13 voltam amikor az elso csokot kaptam egy 19 eves fiutol, a szuleim nem orultek neki, de nem is tiltottak semmit, mert tudtak hogy akkor csakazertis...

par nap alatt rajotte, hogy jobb ha korombelivel kezdek

par napig esetleg hetig jo lenne, de utanna mi lenne. 25 evesen olyan baratno kell a fiuknak aki mos foz es takarit rajuk es kielegiti az igenyeiket, nem hinnem hogy maradna idod a tanulasra

2009. jún. 7. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!